Tuesday, 30 April, 2024

Μαθητής χαστουκίζει και βρίζει καθηγήτρια μέσα σε τάξη

Κατηγορίες αντιμετωπίζει ένας μαθητής λυκείου της Βόρειας Καρολίνας των ΗΠΑ

αφού χαστούκισε πολλές φορές καθηγήτρια του και άρχισε να την βρίζει μέσα στην τάξη.

Ο μαθητής, που εμφανίστηκε γεμάτος οργή επιτέθηκε βίαια στην εκπαιδευτικό μέσα στο λύκειο Πάρκλαντ στο Ουίνστον-Σάλεμ. Η επίθεση καταγράφηκε σε βίντεο που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μετά το αρχικό χτύπημα, η καθηγήτρια φάνηκε να μην επηρεάζεται από το χαστούκι, καθώς ο μαθητής συνέχισε να βρίζει. «Πιστεύεις ότι αυτό με επηρέασε όπως και να έχει» ρώτησε η δασκάλα, που συνέχισε να κάθεται στην καρέκλα της.

«Θέλεις να σε ξαναχτυπήσω;», ρώτησε ο ανήλικος καθώς πλησίαζε απειλητικά την καθηγήτρια. «Δεν το θέλω», απάντησε εκείνη πριν δεχτεί ένα ακόμη χτύπημα στην δεξιά πλευρά του σώματος της.
Το δεύτερο χτύπημα έριξε τα γυαλιά της εκπαιδευτικού από το πρόσωπο της. «Τι στο διάολο σου συμβαίνει; Τι θα κάνεις; Θα συνεχίσεις να κάθεσαι στην καρέκλα επειδή είσαι σκύλα. Δεν έρχεται κανένας, σε χαστούκισαν», ακούγεται να λέει ο μαθητής.

Οι μαθητές πίσω από την κάμερα αντέδρασαν στα χαστούκια με γέλια. Η σχολική περιφέρεια καταδίκασε τη συμπεριφορά του μαθητή.

«Αυτή η συμπεριφορά δεν θα γίνει ανεκτή. Σε καμία περίπτωση δεν είναι αποδεκτό οι μαθητές να σηκώνουν τα χέρια τους σε έναν εκπαιδευτικό στα σχολεία του Ουίνστον-Σάλεμ», δήλωσε η επιθεωρήτρια των σχολείων της περιοχής, Tricia McManus, σύμφωνα με το WXII.

Και συνέχισε: «Η εστίασή μου τώρα είναι να βεβαιωθώ ότι η καθηγήτρια μας λαμβάνει φροντίδα και έχει την υποστήριξη που χρειάζεται για να ξεπεράσει τις μόνιμες συνέπειες αυτού του περιστατικού».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου