Saturday, 27 April, 2024

Με μολύβια και στυλό πήγε να δολοφονήσει επιβάτη στον αέρα!

Πανικός επικράτησε σε πτήση στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, καθώς ένας επιβάτης επιτέθηκε σε έναν άγνωστο

άνδρα με στόχο να τον δολοφονήσει, ενώ έκανε όπλα μολύβια και στυλό.
Το περιστατικό έγινε στις ΗΠΑ σε αεροπλάνο της Alaska Airlines που ταξίδευε από το Σιάτλ στο Λας Βέγκας, με το FBI να αναλαμβάνει την υπόθεση, σύμφωνα με τη New York Post.
Ο κατηγορούμενος Julio Alvarez Lopez ήταν ιδιαίτερα αγχωμένος κατά τη διάρκεια της πτήσης και συνεχώς «έβγαζε και έβαζε τα γάντια του», με βάση τα επίσημα έγγραφα, ενώ πήγαινε συχνά στην τουαλέτα και έμενε αρκετή ώρα.
Μετά από μια επίσκεψη στην τουαλέτα λοιπόν, επιτέθηκε σε έναν άνδρα που καθόταν στην πλευρά του διαδρόμου. Τότε, έβγαλε από την τσέπη ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι από μολύβια και στυλό που ένωσε με λαστιχάκια και ξεκίνησε να μαχαιρώνει τον άνδρα, ενώ τον χτυπούσε σε όλο το σώμα.
Η σύζυγος του άγνωστου άνδρα ξεκίνησε να ουρλιάζει και προσπάθησε να προστατεύσει το 7χρονο παιδί τους, που ήταν μπροστά. Ο Julio Alvarez Lopez όμως, άρπαξε από τα μαλλιά τη γυναίκα και άρχισε να δίνει μπουνιές στο πρόσωπο της, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες προσπαθούσαν να τους χωρίσουν.
Τελικά, τον ακινητοποίησε το πλήρωμα και συνελήφθη μόλις το αεροπλάνο προσγειώθηκε. Ο κατηγορούμενος ζήτησε να μιλήσει στο FBI και ισχυρίστηκε ότι πέρασε για μαφιόζο τον άνδρα. «Νομίζω ότι με κυνηγάει η μαφία, αλλά δεν ξέρω γιατί. Τον είδα στο αεροπλάνο και θεώρησα πως ήταν μαφιόζος. Έφτιαξα γρήγορα το όπλο και τού επιτέθηκα», φέρεται να είπε στις αμερικανικές αρχές.
Η δίκη του αναμένεται να γίνει τον Μάρτιο, ενώ εξετάζεται ο ισχυρισμός του, αλλά και αν αντιμετωπίζει πρόβλημα ψυχικής υγείας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου