Saturday, 27 April, 2024

Συνελήφθη ο δολοφόνος Αμερικανίδας μοντέλου. Είχε βάλει το πτwμα της σε ψυγείο

Συνελήφθη στη Μινεσότα ο δράστης της δολοφονίας του μοντέλου, Mαλίσα Moύνι.

Το πτώμα της γυναίκας είχε βρεθεί στο ψυγείο του πολυτελούς διαμερίσματός της, ενώ τη στιγμή του εγκλήματος ήταν δύο μηνών έγκυος.

Ο φερόμενος ως δράστης είναι ένας 41χρονος άνδρας από τη Μινεσότα που βρίσκεται υπό κράτηση για τη δολοφονία του μοντέλου τον Σεπτέμβριο, το οποίο ξυλοκοπήθηκε άγρια, δέθηκε, φιμώθηκε και μπήκε μέσα στο ψυγείο του διαμερίσματός της στο κέντρο του Λος Άντζελες. Ο Μάγκνους Ντάνιελ Χάμφρεϊ, ο οποίος τελεί υπό αναστολή για ομοσπονδιακά αδικήματα ναρκωτικών, τέθηκε υπό κράτηση στο σπίτι του στη Μινεσότα με ομοσπονδιακό ένταλμα, σύμφωνα με το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες. Στη συνέχεια παραιτήθηκε από τη διαδικασία έκδοσης και συμφώνησε να μεταφερθεί πίσω στο Λος Άντζελες, για να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες που απορρέουν από τη δολοφονία της 31χρονης Mαλίσα Moύνι τον Σεπτέμβριο.

Η Μαλίσα Μούνι, η αδερφή του τραγουδιστή της ποπ από τη Γουιάνα, Jourdin Pauline, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στις 12 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τα αρχεία του δικαστηρίου, ο Χάμφρεϊ κατηγορήθηκε στις 6 Δεκεμβρίου για φόνο και βασανιστήρια. Η κατηγορία του φόνου περιλαμβάνει έναν ειδικό ισχυρισμό για φόνο κατά τη διάπραξη βασανιστηρίων. Δεν έχει γίνει γνωστό πότε ο Χάμφρεϊ θα οδηγηθεί στο Λος Άντζελες και θα εμφανιστεί στο δικαστήριο, ενώ δεν δόθηκαν λεπτομέρειες για το τι οδήγησε τις Αρχές στη σύλληψη του Χάμφρεϊ.

Σύμφωνα με μια έκθεση νεκροψίας, το σώμα της γυναίκας παρουσίασε ενδείξεις τραύματος αμβλείας δύναμης, συμπεριλαμβανομένων εκδορών, τραυμάτων και θλάσεων γύρω από το κεφάλι και τον λαιμό, το σώμα και τα άκρα της. Το μοντέλο εθεάθη για τελευταία φορά ζωντανό στις 6 Σεπτεμβρίου σε βίντεο παρακολούθησης στο συγκρότημα διαμερισμάτων της. Η αστυνομία πήγε στο διαμέρισμά της στις 12 Σεπτεμβρίου ανταποκρινόμενη σε κλήση της μητέρας της που ζήτησε έλεγχο. Οι αξιωματικοί που έφτασαν στο σπίτι της «βρήκαν το σώμα της κυρίας Μούνι σφηνωμένο μέσα στο ψυγείο με αίμα στο πάτωμα έξω από αυτό. Οι καρποί και οι αστράγαλοι της γυναίκας ήταν δεμένοι, και αυτά τα δεσίματα ήταν δεμένα μεταξύ τους πίσω από την πλάτη της με διάφορα καλώδια και είδη ένδυσης», μεταδίδει το nbc.

«Πρόσθετα είδη ένδυσης βρέθηκαν γύρω από το πρόσωπο και τον λαιμό της. Επίσης, φίμωσαν το στόμα της με ρούχα», σύμφωνα με το ρεπορτάζ. Η έκθεση του ιατροδικαστή σημείωσε ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις βρήκαν στοιχεία πρόσφατης χρήσης κοκαΐνης. Η έκθεση ανέφερε ακόμα ότι τα τραύματα από αμβλύ αντικείμενο που υπέστη «γενικά δεν θεωρούνται οξεία απειλή για τη ζωή από μόνα τους. Ωστόσο, με βάση τις συνθήκες του τρόπου με τον οποίο βρέθηκε η γυναίκα, αυτά τα τραύματα υποδηλώνουν ότι πιθανότατα συμμετείχε σε βίαιο σωματικό καβγά πριν από τον θάνατό της».

Η Mαλίσα Moύνι εργαζόταν ως κτηματομεσίτρια στο πρακτορείο Nest Seeker με έδρα το Μπέβερλι Χιλς και είχε μετακομίσει στη μονάδα Skye στο Bunker Hill μόλις έναν μήνα πριν από τον θάνατό της. Η αδερφή της είπε στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό KTLA ότι ήταν δύο μηνών έγκυος όταν πέθανε και πάντα ήθελε να γίνει μαμά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου