Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Ρώσος ναύαρχος που οι Ουκρανοί ισχυρίζονται ότι σκότωσαν «εμφανίστηκε σε τηλεδιάσκεψη»

Σε τηλεδιάσκεψη φέρεται να εμφανίστηκε ο διοικητής του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας, ναύαρχος Βίκτορ Σοκόλοφ, αφού οι ουκρανικές ειδικές δυνάμεις υποστήριξαν ότι τον σκότωσαν.

Ο Σοκόλοφ, ένας από τους κορυφαίους αξιωματικούς του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού, εμφανίστηκε να συμμετέχει σε τηλεδιάσκεψη σήμερα, μία ημέρα αφού οι ουκρανικές ειδικές δυνάμεις δήλωσαν ότι τον σκότωσαν.

Σε φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα από το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, ο Σοκολόφ εμφανίστηκε να συμμετέχει κατά τα φαινόμενα σε βιντεοδιάσκεψη με τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού και άλλους ανώτατους αξιωματικούς του Ναυτικού και του Πεζικού.

Οι ειδικές δυνάμεις της Ουκρανίας υποστήριξαν χθες, Δευτέρα, ότι σκότωσαν τον Σοκολόφ, μαζί με άλλους 33 αξιωματικούς με πυραυλικό χτύπημα την περασμένη εβδομάδα στο αρχηγείο του ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας στο λιμάνι της Σεβαστούπολης.

Νωρίτερα σήμερα το Κρεμλίνο ανέφερε ότι δεν υπάρχει καμία πληροφορία αναφορικά με τους ουκρανικούς ισχυρισμούς περί θανάτου του Σοκολόφ. «Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το θέμα αυτό από το υπουργείο Άμυνας», δήλωσε νωρίτερα σε δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου