Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Πρώην Αντιπρ. Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας: Οι εμβολιασμένοι πρέπει να τεθούν σε καραντίνα

Συγκλονιστικές μαρτυρίες από τον πρώην Αντιπρόεδρο Καθηγητή της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για τους Εμβολιασμούς, Κρίστιαν Περόν: 

“Όλοι οι εμβολιασθέντες πρέπει να τεθούν σε καραντίνα κατά τους χειμερινούς μήνες ή σε “alert” για κίνδυνο σοβαρής ασθένειας”.
Ο Perronne ειδικεύεται στις τροπικές και αναδυόμενες μολυσματικές ασθένειες και ήταν πρόεδρος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τις Μεταδοτικές Ασθένειες του Ανώτατου Συμβουλίου Δημόσιας Υγείας.
Ο λοιμωξιολόγος επιβεβαίωσε τη ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης στο Ισραήλ και στο Ηνωμένο Βασίλειο, δηλώνοντας: «Τα άτομα που εμβολιάζονται θα πρέπει να τίθενται σε καραντίνα και να απομονώνονται από την κοινωνία».
Συνέχισε: «Οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι δεν είναι επικίνδυνοι…
Τα εμβολιασμένα άτομα είναι επικίνδυνα για τους άλλους… Τώρα έχει αποδειχθεί στο Ισραήλ-έχω επαφές με πολλούς γιατρούς στο Ισραήλ-έχουν μεγάλα προβλήματα, σοβαρά κρούσματα στα νοσοκομεία είναι μεταξύ αυτών που έχουν εμβολιαστεί, και στη Μεγάλη Βρετανία υπάρχει επίσης είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα εμβολιασμού.
είναι και αυτά προβλήματα».
Η τρέχουσα ομάδα εργασίας για την πανδημία του COVID-19 στη Γαλλία λέγεται ότι «πανικοβλήθηκε» μετά τη λήψη της είδησης επειδή φοβάται μια πανδημία εάν ακολουθήσει τις οδηγίες των ειδικών.
Ο Ισραηλινός γιατρός Κόμπι Χαβίβ, είπε στο Channel 13 News: «Το 95% των βαριά ασθενών είναι εμβολιασμένοι. Οι πλήρως εμβολιασμένοι αντιπροσωπεύουν το 85-90% των εισαγωγών στα νοσοκομεία. Ανοίγουμε όλο και περισσότερα υποκαταστήματα covid.
Η αποτελεσματικότητα των εμβολίων μειώνεται ή εξαφανίζεται», δήλωσε… Και αυτό άρχισε ήδη να φαίνεται από τη σημερινή απόφαση της Αυστρίας για ολικό lockdown χωρίς διαχωρισμούς, σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους! Θα δούμε κάτι παρόμοιο σύντομα και στη χώρα μας, άραγε;
η σελίδα https://americasfrontlinedoctors.org/…/immunizzazione…/

https://americasfrontlinedoctors.org/2/frontlinenews/immunization-expert-unvaccinated-people-are-not-dangerous-vaccinated-people-are-dangerous-for-others/?fbclid=IwAR0LBcfJgjUOhTl2u8WBaYtug3byhf9Wp9YS218mkoN543yk14_nFYFkeO4

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου