Sunday, 19 May, 2024

«Σεισμός» από τη λίστα Επστάιν: Πώς βρέθηκε το όνομα του Παύλου στην ατζέντα

Η «καυτή» λίστα των ονομάτων ισχυρών και υπεράνω πάσης υποψίας προσώπων που αναφέρονται ως «φίλοι» του Τζέφρι Επστάιν συνεχώς μεγαλώνει.

Έγγραφα της υπόθεσης που δημοσιοποίησαν οι δικαστικές αρχές περιλαμβάνουν σχεδόν 200 ονόματα προσώπων, με ορισμένα εξ αυτών να εμπλέκονται στην υπόθεση trafficking, άλλα είναι φερόμενα ως θύματα και άλλοι ισχυροί άνδρες και ισχυρές γυναίκες που είχαν επαφές μαζί του.

Το πολυδιαφημισμένο πλήθος εγγράφων δεν φάνηκε να αποκαλύπτει πολλά νέα στοιχεία για τον Έπσταϊν και τους πελάτες του. Ωστόσο, περισσότερα έγγραφα αναμένεται να δημοσιοποιηθούν τις επόμενες ημέρες. Περισσότερα από 100 άτομα που κατονομάζονται, ορισμένοι κατηγορούνται για αδικήματα, ενώ άλλοι στα δικαστικά έγγραφα προβάλλουν ισχυρισμούς ή είναι πιθανοί μάρτυρες.

Την ίδια ώρα σε αμερικανικά ΜΜΕ έχουν διαρρεύσει στοιχεία από τον τηλεφωνικό κατάλογο του Έπσταϊν, το περίφημο «little black book» των 92 σελίδων, στο οποίο κρατούσε τηλέφωνα ισχυρών (σ.σ. δηλαδή η ατζέντα του) ανά τον κόσμο προσωπικοτήτων, στα οποία ήθελε ο ίδιος να έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή το επιθυμούσε… δείτε εδώ

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου