Friday, 26 April, 2024

Σοκ με τον ξαφνικό θάνατο του 23χρονου γιου του προέδρου του Παλέρμο

Τα λόγια του πρώην προέδρου του Παλέρμο, μετά τον ξαφνικό θάνατο του 23χρονου γιου του στο Λονδίνο: “Ο Αρμαντίνο πέθανε μια μέρα

πριν ξεκινήσει να εργάζεται σε μια μεγάλη εταιρεία”
«Ο Αρμαντίνο πέθανε μια μέρα πριν ξεκινήσει να εργάζεται σε μια μεγάλη εταιρεία εδώ στο Λονδίνο». Ο Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι, πρώην πρόεδρος του Παλέρμο στη La Repubblica, το λέει με δάκρυα για τον θάνατο του 23χρονου γιου του στο Λονδίνο. Η αιτία, από ό, τι συνέβη, θα μπορούσε να ήταν η ισχαιμία. Ο Ζαμπαρίνι είπε ότι του έστειλε μήνυμα την Πέμπτη: “Αλλά δεν έλαβα ποτέ απάντηση. Επειδή ο Αρμαντίνο πέθανε προχθές. Είναι μια ατέλειωτη τραγωδία”.
«Δεν είχαμε κανένα σημάδι και ο Αρμάντο ήταν ένα πολύ δυνατό αγόρι», λέει ο μπαμπάς Μαουρίτσιο για τον γιο του που ζούσε στο Λονδίνο με έναν φίλο του. “Ο Τόμας έφυγε από το σπίτι νωρίς την Πέμπτη, ενώ ο γιος μου έμεινε στο σπίτι. Στη συνέχεια, η οικονόμος στις δύο και μισή τον βρήκε αβοήθητο, ακίνητο. Κάλεσε αμέσως το ασθενοφόρο, αλλά όλα ήταν μάταια. Ο Αρμαντίνο ήταν ήδη νεκρός”.
Όπως αναφέρθηκε, υποτίθεται ότι επρόκειτο για ισχαιμία, αν και η νεκροψία θα επιβεβαιώσει-αν συμβεί…-τα ακριβή αίτια. Από τις πρώτες εξετάσεις, υπάρχει υποψία καρδιοκυκλοφοριακής ανακοπής. Είχε κάνει το εμβόλιο λίγο καιρό πριν.
Ο Μαουρίτσιο Ζαμπαρίνι αρνείται ότι είχε σοβαρά προβλήματα, πέρα από “ασθματική βρογχίτιδα στο παρελθόν, αλλά τίποτα άλλο που γνωρίζω”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου