Wednesday, 8 May, 2024

Φρικαλεότητες της Χαμάς στο Ισραήλ: Έκαψαν ζωντανά βρeφη

Φρικαλεότητες της Χαμάς στο Ισραήλ: Αποκεφάλισαν και έκαψαν ζωντανά βρέφη -Πτώματα σφαγιασμένα, σοκαριστικές εικόνες

Τις φρικαλεότητες της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς απεικονίζουν βίντεο και εικόνες από επίσημες κυβερνητικές πηγές στο Ισραήλ και από ανταποκριτές των ξένων ΜΜΕ.

Σύμφωνα με ανταποκρίτρια από τη Βρετανία, σε κιμπούτς βρέθηκαν αποκεφαλισμένα πτώματα μικρών παιδιών.

Τα πτώματα βρήκε ο Ισραηλινός στρατός στο κιμπούτς Κφαρ Αζά, όπου ανταποκριτές πλησίασαν σε σπίτια και βρήκαν «αναποδογυρισμένα παιδικά κρεβάτια».

Γαλλίδα δημοσιογράφος: «Ξένοι ανταποκριτές ζήτησαν και είδαν τα πτώματα»

Η Γαλλίδα δημοσιογράφος Μαργκό Χαντάντ βρέθηκε στο κιμπούτς όπου εντοπίστηκαν τα αποκεφαλισμένα πτώματα στο Κφαρ Αζά, επιβεβαιώνοντας τη θηριωδία. Μάλιστα, είδε και η ίδια τα πτώματα, κάνοντας λόγο για αποκεφαλισμένα «βρέφη και παιδιά δύο ετών στο Κφαρ Αζά. Τρόμος, σφαγή».

«Για όσους ρωτούν για τις πηγές… Είναι πολλές. Ισραηλινός στρατός και μυστικές υπηρεσίες με βρήκαν και μου έδωσαν τη δυνατότητα να ελέγξω την εγκυρότητα. Ωστόσο, υπήρχε καλύτερη πηγή: θαρραλέοι δημοσιογράφοι του ξένου Τύπου συμφώνησαν να δουν οι ίδιοι τα πτώματα».

Σε άλλα πλάνα φαίνονται πτώματα παιδιών, τα οποία η Χαμάς, όπως φαίνεται, τα έκαψε ζωντανά.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία από το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ, 900 άτομα φέρονται να σφαγιάστηκαν, ενώ 2.700 είναι οι τραυματίες και περίπου 100 έχουν απαχθεί.

Η Γαλλίδα δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά για τα νεκρά παιδιά: «Σφαγιάστηκαν στα κρεβάτια τους, μπροστά στην οικογένειά τους. Τα έκαψαν ζωντανά».

Κάμερα ασφαλείας στο κιμπούτς καταγράφει δύο άνδρες της Χαμάς να έχουν στήσει ενέδρα σε μια οικογένεια που έφτανε με το αυτοκίνητό της. Μόλις φτάνει στην πύλη εμφανίζονται και χωρίς κανέναν δισταγμό τους εκτελούν και εισβάλλουν στον χώρο όπου φέρονται να έχουν δολοφονήσει πάνω από 100 άτομα.

ifimerida

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου