Sunday, 28 April, 2024

Γκιουλέκας: “Θα παραγγέλνουμε παιδιά; Δύο κανελί με βούλα”!

Αντίθετος στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών δηλώνει ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Γκιουλέκας.

Ο ίδιος, μιλώντας στο OPEN και την εκπομπή «Τώρα Μαζί», δήλωσε πως δεν έχει πεισθεί «ότι εξυπηρετείται το συμφέρον του παιδιού με αυτή τη νομοθετική πρωτοβουλία. Γι’ αυτό θα είμαι αρνητικός και θα καταψηφίσω το νομοσχέδιο».

Υποστήριξε, επίσης, ότι πάνω από όλα προέχει «το συμφέρον των παιδιών» και τόνισε πως είναι αντίθετος κυρίως στο θέμα της υιοθεσίας.

«Δηλαδή, η γυναίκα θα γίνει τεκνοποιητική μηχανή που θα παραγγέλνουμε παιδιά»; Σε άλλο σημείο είπε πως θεωρεί «υγεία» το να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις και το σημαντικό είναι «να μην βγούμε διχασμένοι».

«Εμένα μου κάνει τρομερή εντύπωση αυτό που άκουσα ότι θα μπορούμε να επιλέγουμε τα παιδιά. Δηλαδή, η γυναίκα θα γίνει τεκνοποιητική μηχανή που θα παραγγέλνουμε παιδιά; (…)», αναρωτήθηκε.

Μάλιστα, ο βουλευτής της ΝΔ είπε πως «συμφωνώ απόλυτα με τα δικαιώματα των ομοφύλων» και «άκουσα ενδιαφέρουσες απόψεις, απλά εγώ κρατώ τη δική μου. Δεν έχω πειστεί ότι εξυπηρετείται το συμφέρουν του παιδιού με αυτή τη νομοθετική πρωτοβουλία». Όταν στην εκπομπή έγινε αναφορά για ακροδεξιές απόψεις, ο κ. Γκιουλέκας σχολίασε: «Αν θεωρείται ακροδεξιά άποψη να το να διαφωνεί κάποιος σε ένα κοινωνικό θέμα, είναι προοδευτική άποψη το να πάμε στον “γονέα 1, γονέα 2” ή “παραγγέλνω δυο παιδιά”; Αυτό μου θυμίζει “παραγγέλνω δύο κανελί με βούλα”».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου