Friday, 26 April, 2024

«Εθνική Ενότητα» Καρατζαφέρη – Μπαλτάκου

Χέρι χέρι με «Εθνική Ενότητα»… Ένας πυρσός στη μέση της σημαίας του νέου κόμματος ξεχωρίζει στο λευκό φόντο. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης, έστω και με καθυστέρηση είκοσι λεπτών, εξαιτίας του αποκλεισμού του κέντρου από διαδηλωτές, έφτασε για την παρουσίαση του νέου σχηματισμού. Ο Τάκης Μπαλτάκος ήταν από νωρίς εκεί μαζί με φίλους του και συνεργάτες

Ούτε χειροκροτήματα ούτε επευφημίες, λίγα λόγια και καλά. Πρώτος ανέβηκε στο βήμα ο γενικός γραμματέας της Εθνικής Ενότητας Τάκης Μπαλτάκος, ο οποίος έκανε λόγο «για μια προσπάθεια συνένωσης πατριωτικών δυνάμεων».
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μίλησε για ένα κόμμα με αιρετικό λόγο, αντιμνημονιακή και ευρωσκεπτικιστική ιδεολογία.
«Ο ευρωσκεπτισμός μας θα εξαρτηθεί από τους Ευρωπαίους εταίρους, από τη συμπεριφορά τους, η οποία μέχρι τώρα μόνο προσβλητική είναι. Μας προσβάλλουν καθημερινά και μέλημά μας θα είναι να αποκτήσει η χώρα την εθνική της κυριαρχία» είπε. Μέλη είναι οι πρώην βουλευτές Κωστής Αϊβαλιώτης, Βαΐτσης Αποστολάτος, Μανούσος Δουκάκης και άνθρωποι που συνοδεύουν τον Γιώργο Καρατζαφέρη από τα πρώτα χρόνια της πολιτικής του διαδρομής. «Είμαστε η συνέχεια της ΕΡΕ και της ΝΔ του Αβέρωφ» διευκρίνισε ο Γιώργος Καρατζάφερης. Την ίδια ώρα, ο Τάκος Μπαλτάκος στόχευε στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής αποκαλώντας το 7% δικούς του ανθρώπους.

«Εθνική Ενότητα» Καρατζαφέρη – Μπαλτάκου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου