Tuesday, 30 April, 2024

Καπουτζίδης που πάει Ευρωβουλή: Λένε ότι ο Θεός έπλασε γυναίκα από τον Αδάμ! Ήσουν εκεί και έβλεπες;

Ο Γιώργος Καπουτζίδης που έχει γίνει πια μόνιμος καλεσμένος όλων των καναλιών, βρέθηκε και στο Συνέδριο Upfront Initiative και μίλησε για την ομοφυλοφιλία και το coming out.

«Οι στρέιτ μιλούν για το τι θα κάνουν στο κρεβάτι τους πολύ άνετα. Σου λένε και τι ώρα γίνεται. Έχουμε μεγαλώσει με το τι κάνουν οι στρέιτ στο κρεβάτι τους. Η διαφορά είναι ότι δεν χρειάζεται να εξηγήσουν. Εμείς χρειάζεται να εξηγήσουμε. Γιατί τόσα χρόνια, αν δεν εξηγήσουμε εμείς κάνοντας comig out, θα το εξηγήσουν οι στρέιτ, όπως έκαναν 2000 χρόνια τώρα και δεν τα πήγανε πολύ καλά.

Είπανε ότι είναι θανάσιμο αμάρτημα, ψυχική ασθένεια, ανωμαλία, κατάρα που έχει έρθει από άλλο γαλαξία -έχει ειπωθεί κι αυτό- και θα πάμε στην κόλαση. Και λες, επειδή δεν το έχουν εξηγήσει πολύ καλά, ίσως να το πούμε κάπως καλύτερα. Ο Χριστός δεν μίλησε για την ομοφυλοφιλία. Η πρώτη αναφορά υπάρχει σε μια αποστολική επιγραφή, που στάλθηκε στους Ρωμαίους… Αν τα εξηγήσουμε τα πράγματα, θα γίνουν καλύτερα. Για αυτό ακριβώς μιλώ. Στην αρχή πίστευα ότι μιλώ για να αισθανθώ εγώ καλύτερα. Μετά πίστευα ότι μιλούσα για να βοηθώ κόσμο και βοηθώ» είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Όταν βλέπω ακραία, φρικτά κι ομοφοβικά σχόλια δεν στενοχωριέμαι για εμένα -είμαι παγερά αδιάφορος- στενοχωριέμαι για την χώρα μου. Νιώθω ότι καθρεφτίζεται μια αδυναμία της χώρας να κινηθεί προς τα μπροστά» συνέχισε ο Γιώργος Καπουτζίδης. «Το επιχείρημα είναι ότι ο Θεός έπλασε γυναίκα από τον πλευρό του Αδάμ και εγώ ρωτάω: ήσουν πίσω από καμία φραουλιά και έβλεπες»; πρόσθεσε αστειευόμενος.

Ευρωεκλογές: Ο ΣΥΡΙΖΑ με Καπουτζίδη, η Νέα Αριστερά με Σακελλαρίδη

Ο Στέφανος Κασσελάκης πριν λίγο καιρό υποσχόταν ότι θα δούμε ένα ανανεωμένο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για την ευρωβουλή με καταξιωμένους επιστήμονες και εκπρόσωπους κοινωνικών ομάδων, δίχως τη συμμετοχή διάσημων προσώπων. Ωστόσο η υπόσχεται αυτή φαίνεται να καταλήγει στον κάλαθο των αχρήστων και υπό το βάρος των αρνητικών δημοσκοπήσεων αναζητούν διάσημα πρόσωπα, προκειμένου να κάνουν πιο ελκυστικό το ψηφοδέλτιο. Σε αυτό το πλαίσιο κεντρικό ρόλο στην προσπάθεια του κόμματος στην ευρωβουλή θα έχει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης πρόσφατα έκανε πρόταση στον Γιώργο Καπουτζίδη να είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές και μάλιστα έκανε πιο δελεαστική την πρόταση, αναφέροντας ότι η υποψηφιότητα του θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τη θεσμική εκπροσώπηση της ΛΟΑΤ+ κοινότητας. Ο γνωστός ηθοποιός έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν τον ενδιαφέρει η πολιτική, ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητη η στήριξη που έδωσε στον Στέφανο Κασσελάκη σχετικά με τους δημοσιογράφους που τον κυνηγάνε ως celebrity.

Αν και ο ηθοποιός κρατά κλειστά τα χαρτιά του ακριβώς επειδή δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, στην Κουμουνδούρου θεωρούν ότι η υποψηφιότητα του είναι σχεδόν σίγουρη υπόθεση. Μάλιστα γνωστά τρολ του ΣΥΡΙΖΑ στο Χ έγραφαν ότι η ένταξη Καπουτζίδη στον ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει το κόμμα πιο ελκυστικό, προετοιμάζοντας το έδαφος για την υποψηφιότητα του. Να σημειωθεί ότι αν και πρόσφατα ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος έλεγε ότι το κόμμα χρειάζεται να εντάξει celebrities ώστε να γίνει πιο ελκυστικό στην κοινωνία, τα περισσότερα στελέχη του κόμματος διαφωνούν με αυτή την άποψη και ήδη υπάρχουν φωνές αντίδρασης για τις φήμες με Καπουτζίδη.

Η Νέα Αριστερά περιμένει τον Σακελλαρίδη

Στην Νέα Αριστερά επιθυμούν διακαώς μια υποψηφιότητα του Γαβριήλ Σακελλαρίδη για την ευρωβουλή. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα πρόσφατα παραβρέθηκε σε εκδήλωση του νέου πολιτικού σχηματισμού, φουντώνοντας τις φήμες για την υποψηφιότητα του. Άλλωστε αποτελεί ένα πρόσωπο από τη νέα γενιά της αριστεράς που έχει μεγάλη αναγνωρισιμότητα στον χώρο και μπορεί να προσελκύσει ψηφοφόρους που εγκατέλειψαν τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκκρεμεί η απάντηση Σακελλαρίδη στην πρόταση του Αλέξη Χαρίτση. Το δε σενάριο με την υποψηφιότητα του Πέτρου Κόκκαλη έχει παγώσει, καθώς ο πρώην ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει κόμμα μέσα στον Φεβρουάριο. Σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, το επικρατέστερο σενάριο είναι να θέσει υποψήφια η Έφη Αχτσιόγλου κι εφόσον εκλεγεί να δώσει τη θέση της στην Βουλή στον Γιάννη Δραγασάκη, ο οποίος φαίνεται να υποστηρίζει πλέον την Νέα Αριστερά.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου