Thursday, 2 May, 2024
Τελευταίες Ειδήσεις

Γυναίκα υπέφερε και δεν ήξερε από τι! Γιατρός βρήκε κόκκαλο από κουνέλι στον πνεύμονα της

Για τη σπάνια περιπέτεια που έζησε μια γυναίκα από τα Χανιά της Κρήτης, η οποία είχε καταπιεί κόκκαλο από κουνέλι, μίλησε ο γιατρός που της το αφαίρεσε. Όπως τόνισε ο ίδιος, ο επίμονος βήχας ήταν που τον οδήγησε στο να την υποβάλει σε βρογχοσκόπηση.

Η εξέταση έδειξε πως ένα κόκκαλο από κουνέλι είχε καρφωθεί στον πνεύμονά της και βρισκόταν εκεί για μήνες. Η ασθενής θυμήθηκε ότι κατά τη διάρκεια γεύματος είχε καταπιεί ένα κόκκαλο, το οποίο παρέμεινε στον οργανισμό της.

«Η έκβαση ήταν θετική. Με την αφαίρεση του ξένου σώματος, ο βήχας και τα συμπτώματα υποχώρησαν» είπε το πρωί της Τρίτης (6/2), μιλώντας στο MEGA και την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο γιατρός της, Στέλιος Βιττωράκης.

«Δεν είναι συχνό να βρίσκεις στον πνεύμονα ξένα σώματα, αλλά μπορεί να συμβεί. Το περίεργο σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι έτρωγε, είχε βήχα και μετά όλα καλά. Κατάλαβε ότι στραβοκατάπιε κάτι, αλλά θεώρησε ότι είναι ένα επεισόδιο όπως συμβαίνουν σε όλους μας. Δεν της έδωσε την εντύπωση ότι ήταν κάτι πιο έντονο» υπογράμμισε. «Όταν ο βήχας δεν περνούσε με τις διάφορες θεραπείες, αναγκαστήκαμε να κάνουμε την βρογχοσκόπηση» σημείωσε ο πνευμονολόγος.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου