Saturday, 27 April, 2024

Κουτσούμπας για ομόφυλα ζευγάρια: Ο γάμος σημαίνει κατάργηση μητρότητας-πατρότητας. Οδηγεί σε Γονέα 1, 2, 3

Η πρώτη τροχιοδεικτική βολή από το βήμα της Βουλής του γενικού γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπας

σχετικά με το νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και την τεκνοθεσία.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας για το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας για την επαγγελματική κατάρτιση, σχολίασε για το θέμα ότι «ο γάμος ομοφύλων σημαίνει από χέρι κατάργηση μητρότητας και πατρότητας. Οδηγεί σε Γονέα 1, 2, 3 και βάλε…, στην ακραία εμπορευματοποίηση της γυναίκας μέσω της παρένθετης κύησης.

Αυτό σημαίνει ο πολιτικός γάμος ομόφυλων, έτσι ήταν και έτσι είναι, όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να το διαχωρίσουν».

Επεσήμανε ότι όπως και σε άλλες χώρες, θα ενταθεί η εμπορευματοποίηση της παρένθετης μητέρας και θα εξελιχθεί σε μπίζνα εκατομμυρίων, τονίζοντας πως «αυτό δεν είναι πρόοδος, είναι βαρβαρότητα και σκοταδισμός». Ο κ. Κουτσούμπας παράλληλα έριξε βολές εναντίον τόσο της ΝΔ όσο και κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας ότι «φέρετε ευθύνη γιατί ακούγονται σκοταδιστικές απόψεις από διάφορους αντιδραστικούς […] Ανορθολογικές απόψεις […) αλλά και γιατί οδηγούμαστε σε εμπόριο και παραγγελία παιδιών όπως υπονόησε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ ανέφερε πως «ο κ. Μητσοτάκης δεν μπορεί να εμφανίζεται ότι είναι υπερασπιστής των δικαιωμάτων. Αυτό προσπαθείτε να κάνετε με μονοθεματική ατζέντα για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών. Ε, πάει πολύ να εμφανίζεται ως υπερασπιστής των λαϊκών δικαιωμάτων».

Και συμπλήρωσε: «από που κι ως που υπερασπιστής η ΝΔ των λαϊκών δικαιωμάτων […] Πάει πολύ επειδή θα φέρετε το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο να το λέτε. Εάν και εδώ που τα λέμε, δεν μιλάμε για αναγνώριση μιας μορφής συμβίωσης, μιλάμε για τεκνοθεσία και την από κοινού γονική μέριμνα».

Χαρακτήρισε τις εκπαιδευτικές αλλαγές στην επαγγελματική κατάρτιση ως «ομολογία αποτυχίας ενός συστήματος που βλέπει τους νέους και τις νέες σαν εμπορεύματα για να μπορούν να αβγατίζουν τα κέρδη λίγων». Ακούγεται, είπε, ως «κακόγουστο αστείο τα περί ίδρυσης κάμπους» και πρόσθεσε ότι «ο δρόμος που στρώνεται είναι για τη δημιουργία ενός «σύγχρονου μεσαίωνα», σύμφωνα με τα ραβασάκια του ΣΕΒ».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου