Monday, 6 May, 2024

Εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος επεξεργασίας νερού στην Τ.Κ. Νέας Ζωής

Στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης των «Έργων ύδρευσης στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Σκύδρας», ο Δήμος Σκύδρας

και η Δ.Ε.Υ.Α. Σκύδρας ανακοινώνουν την υπογραφή της σύμβασης, την έναρξη υλοποίησης κι ολοκλήρωσης στους επόμενους μήνες του 2ου υποέργου  με τον τίτλο «Βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού στην Κοινότητα Νέας Ζωής».

Η σύμβαση υπογράφτηκε την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024 κι αφορά: προμήθεια,  εγκατάσταση και λειτουργία συστήματος επεξεργασίας του νερού από την ομώνυμη γεώτρηση «Νέα Ζωή» της Κοινότητας του Δήμου Σκύδρας, ώστε το πόσιμο νερό να είναι ασφαλές για τη δημόσια χρήση και υγεία.

Το συγκεκριμένο έργο συμβασιοποιήθηκε με το ποσό των 671.336€ και χρηματοδοτείται από πόρους της Ευρωπαϊκής Ένωσης με 541.400€ (Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας) κι από πόρους της Δ.Ε.Υ.Α.Σ. με 129.936€.

Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου δήλωσε σχετικά: “Έναν μήνα μετά τη συμβασιοποίηση του 1ου υποέργου με τίτλο: Προμήθεια Συστήματος Τηλεελέγχου-Τηλεχειρισμού και ελέγχου διαρροών εγκαταστάσεων στο εξωτερικό και εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α. Σκύδρας, από το σύνολο των τριών υποέργων ύδρευσης στις Κοινότητες του Δήμου Σκύδρας, προχωρήσαμε στη συμβασιοποίηση  του 2ου υποέργου με τον τίτλο: Βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού στην Κοινότητα Νέας Ζωής, δίνοντας πλέον την ενδεδειγμένη λύση σ΄ ένα ιδιόμορφο και απαιτητικό πρόβλημα, όπως είχαμε δεσμευτεί και προαναγγείλει πριν από λίγο καιρό.

Σύντομα θα είμαστε  σε θέση να ανακοινώσουμε τη δημοπράτηση του 3ου υποέργου με τίτλο: Κατασκευή δεξαμενών ύδρευσης Σεβαστειανών και Μαυροβουνίου. Συνεχίζουμε”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου