Friday, 26 April, 2024

Μεϊμαράκης: Το πρώτη φορά Αριστερά, σύντομα θα γίνει τελευταία φορά Αριστερά

Μεϊμαράκης: Το πρώτη φορά Αριστερά, σύντομα θα γίνει τελευταία φορά Αριστερά

«Αντιπολίτευση που δεν θέλει εκλογές δεν υπάρχει», σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Ευάγγελος Μεϊμαράκης κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια της Βουλής, σημειώνοντας πως αν γίνουν εκλογές η χώρα θα χάσει δυόμισι μήνες, όμως αν η κυβέρνηση θεωρεί πως οι εκλογές είναι λύση, τότε «εμείς εδώ είμαστε, να σας βοηθήσουμε να δραπετεύσετε».

Ο κ. Μεϊμαράκης προέβλεψε ότι «Το πρώτη φορά Αριστερά, σύντομα θα γίνει τελευταία φορά Αριστερά», και μάλιστα με καταψήφιση από τους ίδιους τους αριστερούς βουλευτές, ενώ εκτίμησε πως η Νέα Δημοκρατία θα λάβει ξανά ψήφο εμπιστοσύνης από τον λαό, αφού «η μοίρα της Νέας Δημοκρατίας είναι να φτιάχνει αυτά που χάλασαν οι προηγούμενοι».

Επιτέθηκε εξάλλου στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις επιλογές προσώπων του, και ειδικότερα για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, για την οποία σχολίασε πως δημιουργεί θεσμικό πρόβλημα με τη συμπεριφορά της, καθώς και για τον Γιάνη Βαρουφάκη, για τον οποίο επεσήμανε πως «Όταν πήγαμε (στις διαπραγματεύσεις) με τα πουκάμισα έξω τα χάσαμε όλα» και «όταν αυτούς τους αλλάξαμε είχαμε συμφωνία». Κατηγόρησε ακόμα τον πρωθυπουργό ότι υφάρπαξε την ψήφο μια μερίδας του λαού με ψέματα, και διεμήνυσε πως δεν θα πρέπει να θεωρεί δεδομένες τις ψήφους των βουλευτών της ΝΔ στις ψηφοφορίες του Οκτωβρίου στη Βουλή.

koytipandoras

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου