Saturday, 11 May, 2024

Μπαλτάκος-Καρατζαφέρης παρουσιάζουν το νέο κόμμα

Με πολλές απουσίες, αφού πολλά από τα ονόματα που ακούστηκαν, δεν ακολουθούν παρουσιάζεται σήμερα το μεσημέρι το νέο «καθαρόαιμο δεξιό» κόμμα Μπαλτάκου-Καρατζαφέρη.

Με πολλές απουσίες, αφού πολλά από τα ονόματα που ακούστηκαν, δεν ακολουθούν, τουλάχιστον για την ώρα, παρουσιάζεται σήμερα το μεσημέρι το νέο «καθαρόαιμο δεξιό» κόμμα από τους Γιώργο Καρατζαφέρη (πρόεδρο) και Τάκη Μπαλτάκο (γενικό γραμματέα).

Οι δυο βασικοί πρωταγωνιστές του νέου εγχειρήματος, θα παρουσιάσουν το όνομα (κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό έως την τελευταία στιγμή, αν και μεταξύ των ονομάτων είναι το Έθνος και η Πατριωτική Κίνηση), αλλά και τις βασικές αρχές του κόμματος.

Στόχος τους είναι να γίνει το νέο δεξιό κόμμα, ο Συνασπισμός της Δεξιάς, με τους Γ. Καρατζαφέρη και Τ. Μπαλτάκο να έχουν τα ηνία, εκτός και εάν προκύψει ένα δυνατό όνομα στο μέλλον που θα αλλάξει τα δεδομένα.

Το νέο κόμμα που θα έχει την έδρα του επί της Λεωφ. Βασιλέως Κωνσταντίνου, θα απευθύνεται στην παραδοσιακή βάση της Ν.Δ. Και όπως λένε και οι δυο, υπάρχουν πολλοί ψηφοφόροι που προβληματίζονται από την κεντρώα στροφή του Κυριάκου Μητσοτάκη». Επίσης στοχεύουν στους δεξιούς ψηφοφόρους που με αυξανόμενους ρυθμούς απέχουν από τις κάλπες χωρίς να επιλέγουν τους ΑΝΕΛ ή τη Χρυσή Αυγή.

Άρα, με το νέο κόμμα θέλουν να εκφράσουν τους πολίτες που σήμερα δεν ψηφίζουν αλλά και να αποσπάσουν ακροατήριο από Ν.Δ., ΑΝΕΛ και Χ.Α., ενώ στην πορεία θα φανεί με ποιους από τους Παναγιώτη Ψωμιάδη, Νίκο Νικολόπουλο, Βύρωνα Πολύδωρα και Φαήλο Κρανιδιώτη θα συνεργαστούν.

Και οι δυο θέλουν το κόμμα να υπάρχει ήδη και μετά να γίνουν οι συζητήσεις με τον καθένα ξεχωριστά, ενώ διαμηνύουν ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση, όπως είναι αυτονόητο, συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο εκλογικός τους στόχος, αρκετά φιλόδοξος, είναι ένα 5-7% και λένε ότι εάν είναι στη Βουλή θα κινηθούν υπέρ της συγκρότησης κυβέρνησης με δεξιό-κεντροδεξιό στίγμα.

Μπαλτάκος-Καρατζαφέρης παρουσιάζουν το νέο κόμμα

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου