Saturday, 4 May, 2024

Ο Βασίλης έδωσε τη Μαριλίζα…

Πρώτος δημοσίευσε τις πληροφορίες που θέλουν την Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου να προαλείφεται για νέα διοικήτρια του ΕΦΚΑ ο Βασίλης Κεγκέρογλου

Και αν επιβεβαιωθεί το σενάριο τότε φαίνεται πως το ΠΑΣΟΚ (κυρίως του ΓΑΠ) παραμένει ο κύριος αιμοδότης της κυβέρνησης αυτής.
Οι περιπτώσεις δεν είναι λίγες, θυμίζω. Πρώτη και καλύτερη ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Μετά ο υπουργός Υποδομών, Χρήστος Σπίρτζης, που έφτιαχνες τον Ιανουάριο του 2015 τα ψηφοδέλτια του Γιώργου Παπανδρέου και σε μερικές ημέρες βρέθηκε υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ!
Ο πρώην σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου στο Υπουργείο Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς ανέλαβε να το χαρτοφυλάκιο του άλλοτε πολιτικού του προϊσταμένου. Ο εμπνευστής του περίφημου ΕΦΚΑ Γιώργος Κατρούγκαλος προέρχεται –επίσης- από το στενό «πράσινο» πυρήνα. Επίσης στο… δυναμικό του ΣΥΡΙΖΑ πλέον ανήκουν στελέχη όπως η Θεοδώρα Τζάκρη, ο Μάρκος Μπόλαρης, η Λούκα Κατσέλη, ο Νίκος Τόσκας, ο Γ. Μιχελογιαννάκης, ο Γ. Παπαηλιού, η Νίνα Κασιμάτη, η Γεωργία Γεννιά, ο Γιώργος Ουρσουζίδης, κ.α.
Αν μπει και πρώην υπουργός Υγείας Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου-έχει δηλώσει ανοικτά ότι στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ- τότε…έχει ενδιαφέρον. Θυμίζω ότι η Μαριλίζα ήταν αυτή που ο Πολάκης κατηγόρησε πως επί υπουργίας της,2009-2010 το ΚΕΛΠΝΟ έχασε 200 εκ €.
cretalive.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου