Friday, 26 April, 2024

Τα δυο σενάρια για τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στη φετινή ΔΕΘ

Δυο σενάρια επεξεργάζεται και παρουσίασε σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη

κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, η διοίκηση της ΔΕΘ- Helexpo Α.Ε., σε ό,τι αφορά τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών στην φετινή 85η ΔΕΘ.
Η φετινή διοργάνωση του Σεπτεμβρίου με τιμώμενη χώρα τη Γερμανία αναμένεται να πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 13 Σεπτεμβρίου 2020. Η φετινή διοργάνωση θα είναι ιδιαίτερη λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και των μέτρων που έχουν επιβληθεί από τον ΕΟΔΥ για την προφύλαξη του πληθυσμού.
Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes.gr στην πρόσφατη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο Διοικητήριο ο πρόεδρος της ΔΕΘ-HELEXPO, Τάσος Τζήκας τον ενημέρωσε για τα δυο σενάρια βάσει των οποίων θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί η πρωθυπουργική ομιλία το βράδυ των εγκαινίων της 85ης διοργάνωσης.
Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο, η ομιλία του Πρωθυπουργού θα πραγματοποιηθεί εντός του συνεδριακού κέντρου «Ιωάννης Βελλίδης» με αρκετά λιγότερους όμως προσκεκλημένους. Αυτό σημαίνει πως προκειμένου να τηρηθεί το πρωτόκολλο οι 2.500 προσκεκλημένοι που συνήθως λαμβάνουν πρόσκληση φέτος θα πρέπει να περιοριστούν σε 600-800…
διαβάστε περισσότερα στο makthes.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου