Monday, 6 May, 2024

Το μάζεψε ο Οικονόμου για τα “ψοφίμια” του ΣΥΡΙΖΑ: «Αν κάποιοι ενοχλήθηκαν, το αποσύρω

»Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε το χθεσινό σχόλιο του Δημήτρη Οικονόμου στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, μιλώντας για τις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής, παρομοίασε με τα «ψοφίμια της Θεσσαλίας» τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στέλνουν μήνυμα ανασύνταξης του κόμματός τους το οποίο ήταν ψοφίμι. Ήταν σαν τα ψοφίμια στον κάμπο της Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ και αναστήθηκε. Δεν ήταν μήνυμα στην κυβέρνηση. Αυτό είναι το ψοφίμι που επέπλεε και κάποιος το τράβηξε στη ζωή, ο οποίος είναι ο Κασσελάκης. Αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα! Τι μήνυμα θα στείλουν αυτοί στον Μητσοτάκη; Σε μία εσωκομματική διαδικασία τι μήνυμα να στείλεις»;

Ο Δημήτρης Οικονόμου κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής έσπευσε να ξεκαθαρίσει: «Θέλω να πω σε κάποιους φίλους, γιατί κάποιοι ενοχλήθηκαν επειδή χαρακτήρισα ”ψοφίμι” τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εδώ μιλάμε πολιτικά. Δεν μιλάμε ούτε τοξικά, ούτε προσωπικά. Κι αν κάποιοι ενοχλήθηκαν, εγώ το αποσύρω, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το είπα με πολιτική έννοια, δεν θέλησα να χαρακτηρίσω κανέναν. Εγώ το διαγράφω. Πες ότι δεν το είπα. Τον αποσύρω τον όρο αυτόν».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου