Tuesday, 7 May, 2024

Καλωσόρισμα των μαθητών της Α’ τάξης Δημοτικού, των σχολείων της Έδεσσας, με δώρο

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 και αμέσως μετά τον αγιασμό μια ευχάριστη έκπληξη θα περιμένει όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α’ τάξης όλων των Δημοτικών Σχολείων της Έδεσσας, καθώς θα παραλάβουν για δωράκι μια τσάντα δραστηριοτήτων με διάφορα σχολικά είδη.

Μετά από συντονισμένη προσπάθεια και συνεργασία μεταξύ και των 9 Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων Έδεσσας και του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε. Πέλλας «Όραμα» η οποία ξεκίνησε από την προηγούμενη σχολική χρονιά αποφασίστηκε και υλοποιήθηκε η παραπάνω πρωτότυπη δράση.

Ο στόχος της δράσης αυτής είναι να δώσει ένα θετικό μήνυμα καλωσορίσματος στους νέους μαθητές, αλλά και ένα μήνυμα συνεργασίας και συλλογικότητας σε όλους τους γονείς, τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δήμου Έδεσσας.

Η πρωτοβουλία αυτή είναι μια από τις πρώτες δράσεις που υλοποιούνται στα πλαίσια της Δικτύωσης όλων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των 9 Δημοτικών Σχολείων Έδεσσας και θα ακολουθήσουν και επόμενες με στόχο τη μείωση του σχολικού εκφοβισμού, της ορθής χρήσης του διαδικτύου, της πρόληψης της χρήσης ουσιών, κ.ά.. σε συνεργασία με τους Δ/ντές, τους Συλλόγους Διδασκόντων και με την υποστήριξη του Κέντρου Πρόληψης «Όραμα». 

Εκ μέρους των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δ. Έδεσσας

Καλή σχολική χρονιά!

Με εκτίμηση Λάζαρος Σιάντσης Επιστημονικά Υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης “Οραμα”

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου