Tuesday, 19 March, 2024

ΣΚΥ-ΔΡΑσις: “Ανανέωσε” το κτίριο του πρώην ΟΣΕ!

Η Ομάδα Ποιότητας Ζωής Σκύδρας “ΣΚΥ-ΔΡΑσις” ολοκλήρωσε το Σαββατοκύριακο το βάψιμο του κτιρίου του πρώην ΟΣΕ!
Χαρούμενοι; ΝΑΙ! Γιατί καταφέρνουμε να δίνουμε ευκαιρίες σε πολλούς να “βγάζουν” το μεράκι και την διάθεση που έχουν, να προσφέρουν.
Ενθουσιασμένοι Γιατί το αποτέλεσμα αυτής της δράσης (λίγες πινελιές έμειναν) είναι καταπληκτικό!Σκεπτικοί: Γιατί, δεν το κρύβουμε, έχουμε μια αγωνία, να αντέξει η δημιουργία. Παρακαλούμε τους γονείς, να μας βοηθήσουν με συμβουλές προς τους νέους φίλους μας, να σέβονται τους δημόσιους χώρους.
Ευγνώμονες: Προς όλους όσους βοήθησαν να ομορφύνει αυτή η γωνιά της Σκύδρας. Ευχαριστούμε λοιπόν:
-Πάνω από όλα όλους τους φίλους και φίλες που συμμετείχαν (ειδικά τα μικρά παιδιά).


-Τον Γκέλο Λεωνίδα με την Στέγη Τεχνών Σκύδρας που εμπνεύστηκε αυτήν τη δημιουργία και δράση, στα πλαίσια θεματικής έκθεσης που θα ακολουθήσει στον χώρο. Λεωνίδα συνέχισε!
-Την εθελοντική ομάδα Ράγες που συμμετείχαν μαζί μας την πρώτη ημέρα
-Τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Σκύδρας Άκη Αντωνιάδη, που βοήθησε τόσο με την ιδιότητα του απλού δημότη αλλά και την θεσμική του ιδιότητα
-Τα εμπορικά καταστήματα, που πάντα βοηθούν στα δρώμενα της πόλης μας. Υλικά ή χρήματα προσέφεραν η Γεωργία Σημαιοφορίδου (καταστήματα ενδυμάτων),η Γρηγοριάδου Κυριακή (ινστιτούτο αισθητικής), ο Γώγος Παύλος (κατάστημα χρωμάτων), η Στράντζαλη Όλγα (κατάστημα χρωμάτων), Ατμακίδης Λάμπρος (μηχανικός), Πουτακίδου Παρθένα (λογιστικό γραφείο), Μαυροματίδου Όλγα (εστιατόριο Βαγόνια), Χατζηβασιλειάδου Βούλα (κατάστημα λευκών ειδών), ο Νατσαρίδης Αντώνιος (καθαριστήριο). Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα.
-Καφέδες και νερά μας προσέφερε για 2 ημέρες το Black Sheep,πρωινό και δροσερά παγωτά το ζαχαροπλαστείο Κατσικάρης, δροσερά νεράκια μας προσέφεραν ο ΑΒ Βασιλόπουλος-Μπερεκέτι-Τα Βαγόνια-το Le Bistro, Τέντα σκίασης μας έφερε το Fish Boutique & Grill Leros-Ioannou.Σας ευχαριστούμε όλους!
-Απλοί δημότες μας έφεραν χρώματα: Η Ελένη Αθανασιάδου, η Σοφία Σαμαρτζίδου,ο Παπακίπης Εμμανουήλ. Η γλυκύτατη Δάφνη Λιάτου κέρασε καφεδάκια.
-Ένα ιδιαίτερο ευχαριστούμε στον Γιάννη για την υλικοτεχνική του υποδομή και το κουράγιο του. Γιάννη είσαι τεράστιος!
Ραντεβού στην επόμενη Σκυ-δράση μας!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου