Saturday, 27 April, 2024

Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικού Δέντρου στην Έδεσσα

Το σύνθημα για την εκκίνηση της πιο όμορφης γιορτής του χρόνου και των επίσημων εορταστικών εκδηλώσεων για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, θα δοθεί την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου ώρα 19:00 όπου θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία Στουγιαννάκη από τον Δήμαρχο Έδεσσας Γιάννη Μουράτογλου.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν η Χορωδία «Ηχώ των Καταρρακτών» και η Φιλαρμονική Δήμου Έδεσσας που με Χριστουγεννιάτικους ήχους θα ζεστάνουν την ατμόσφαιρα.

Για τους μικρούς μας φίλους, έχουμε ετοιμάσει ένα  πρόγραμμα από σκανδαλιάρικα ξωτικά, με διάφορες χριστουγεννιάτικες ενδυμασίες, γεμάτα κέφι και χαρά που θα τους παρασύρουν σε  ένα ξέφρενο πάρτι! Το πλήρες  πρόγραμμα περιλαμβάνει μουσική και χορό, θεατρικά και μουσικοκινητικά παιχνίδια, δρώμενα και διαγωνισμούς. 

Αναλυτικό Πρόγραμμα

Πλατεία Στουγιαννάκη Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικού Δέντρου

Ώρα: 18:00-21:00 Ξυλοπόδαροι-ξωτικά, ανιματέρ σε ένα μουσικό – ψυχαγωγικό πρόγραμμα με παιγνίδια, θεατρικά, κατασκευές

Ώρα: 18:45 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη χορωδία του Συλλόγου Φ.Σ.Ε. «Μ. Αλέξανδρος»-«Η Ηχώ των Καταρρακτών»

Ώρα: 19:00 Άναμμα Χριστουγεννιάτικου δένδρου από τον Δήμαρχο Έδεσσας

Ώρα: 19:10 Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Φιλαρμονική Δήμου Έδεσσας

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Έδεσσας αντιλαμβανόμενη την πρόκληση αναστάτωσης από την ρίψη πυροτεχνημάτων, σε δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα αλλά και στην φυσική πανίδα της πόλης, δεν θα προβεί στη ρίψη πυροτεχνημάτων.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου