Sunday, 28 April, 2024

Μετ’ εμποδίων και… εντάσεων, ο αγώνας Μ. Αλέξανδρος Ν. Πέλλας-Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς

Α’ Ερασιτεχνική: Μ. Αλέξανδρος Νέας Πέλλας-Ατρόμητος Λεπτοκαρυάς 1-1

Πολύ σκληρό παιχνίδι διεξήχθη το περασμένο Σάββατο στο Δημοτικό Γήπεδο “Σταύρος Γιαβάσης” στη Νέα Πέλλα, ανάμεσα στον τοπικό Μ. Αλέξανδρο και τον Ατρόμητο Λεπτοκαρυάς για το πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν επίμονα την νίκη, αλλά συμβιβάστηκαν στο τέλος με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ένας σοβαρός τραυματισμός ποδοσφαιριστή του Ατρομήτου λίγα λεπτά πριν τη λήξη του ημιχρόνου, πέρασε το αγωνιστικό κομμάτι σε δεύτερη μοίρα.

Το τελικό σκορ 1 – 1 σ’ ένα αμφίρροπο αγωνιστικά παιχνίδι, το οποίο επισκιάστηκε όμως από τον σοβαρό τραυματισμό του ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων Ανδρέα Ποζίδη στο 38ο λεπτό (κάταγμα κνήμης η δυσάρεστη διάγνωση και σήμερα Δευτέρα θα περάσει την πόρτα του χειρουργείου), που πριν λίγα λεπτά είχε καταφέρει με δικό του γκολ να δώσει προσωρινό προβάδισμα στον Ατρόμητο. Προσωρινά διακόπηκε ο αγώνας, για να γίνει η άμεση διακομιδή του τραυματία ποδοσφαιριστή με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών.

Η διοίκηση του Μεγάλου Αλεξάνδρου Νέας Πέλλας και προσωπικά ο πρόεδρος Μιχάλης Παπαδόπουλος, εύχονται στον Αντρέα περαστικά, υπομονή και γρήγορη ανάρρωση. Και φυσικά κουράγιο στην οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή. Ο Μέγας Αλέξανδρος Νέας Πέλλας υπόσχεται να είναι κοντά στον Ανδρέα σε ότι χρειαστεί.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, που δεν ήταν και πολύ «καθαρό» όταν υπάρχουν στο φύλλο αγώνα καταγεγραμμένες και τρεις συνολικά αποβολές (Τσαρτσαράκης 28′, Σταυρακάκης 38′ για τους γηπεδούχους και Παπαδόπουλος 67′ για τους φιλοξενούμενους), με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σχεδόν στην ίδια βαθμολογική μοίρα και προς το παρόν σε ασφαλείς σχετικά θέσεις, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου με τον Ποζίδη (16′), για να ισοφαρίσουν στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι που αγνοούν τη νίκη εδώ και πέντε αγωνιστικές, με σκόρερ τον Βουζαξάκη (72′), όπως αναφέρει το a-pella. Ακόμη, το παιχνίδι επισκιάστηκε από κάποιους φιλάθλους που ξέσπασαν σε καυγά, λόγω του τραυματισμού του παίκτη…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου