Monday, 6 May, 2024

Χριστουγεννιάτικη δράση, με θεατρικό παιχνίδι, στην Παραμυθούπολη Γιαννιτσών

Σε μια χιουμοριστική βιωματική Χριστουγεννιάτικη δράση, με θεατρικό παιχνίδι, αφήγηση παραμυθιού και μουσικοκινητικές δραστηριότητες, για όλες τις ηλικίες, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν όσοι βρεθείτε σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου από τις 12 το μεσημέρι στην Παραμυθούπολη στα Γιαννιτσά.

Η εκδήλωση είναι βασισμένη στο τρίτο και πιο πρόσφατο πορτοκαλί βιβλίο-γίγας της συγγραφέως Σοφιάννας Παϊδούση, με τίτλο “Η Μυροβόλος Νίος”, με τη συμμετοχή της ίδιας της συγγραφέα κι ενός παιδαγωγού και με λίγη αστερόσκονη από τα δύο προηγούμενα βιβλία της “Ο Παρφές” και  “Ο Αμφικαθρέφτης”!

Με λίγα λόγια…

Στο ευωδιαστό χριστουγεννιάτικο χωριό με το όνομα Νίος, αρχηγός είναι ο Λέοναρντ, ένα επιβλητικό λιοντάρι. Ένα απόγευμα αναρτά στο διαδίκτυο: «Λαέ της Νίου, όλα τα ζωάκια θα λάβουν φέτος τα Χριστούγεννα «Santa Pass». Ο γραμματέας κύριος Ράμπις διερωτάται: “Γιατί, αρχηγέ, διασπείρεις fake news;” Ο αρχηγός, όμως, φοβάται ότι θα χάσει στη γενική συνέλευση των ζώων από μία ασήμαντη αλλά… τετραπέρατη εκπαιδευτικό, την κυρία Μαρσέλα, η οποία από εκείνο το περιστατικό που αντιμετώπισε με την εισπνοή ενός επικίνδυνου αερίου και τον τρόπο που νίκησε το απέραντο σύννεφο μπόχας που η ίδια δημιούργησε, με ραδιουργίες και διασπορά fake news, πιστεύει ότι ο λαός του χωριού θα συνεχίσει να επηρεάζει με κάθε τρόπο τους παραπλανημένους συμπολίτες της, τα υπόλοιπα, δηλαδή, ζωάκια του χωριού, που πλέον κινδυνεύει να χάσει τη χριστουγεννιάτικη τουριστική περίοδο, καθώς δεν είναι… και τόσο ευωδιαστό πλέον!

Σας περιμένουμε σήμερα το μεσημέρι…

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου