Saturday, 27 April, 2024

Φιλανθρωπικό Bazzar από τους μαθητές της Β’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών

Φιλανθρωπικό Bazzar από τους μαθητές της Β’ τάξης του «Αλεξάνδρειου» Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών

 Στα πλαίσια του προγράμματος Αγωγής Υγείας και υποστηρίζοντας το θεσμό του «Σύγχρονου Κοινωνικού Σχολείου» οι μαθητές της Β’ τάξης του «Αλεξάνδρειου» 2ου Δημοτικού σχολείου Γιαννιτσών, οι εκπαιδευτικοί και οι γονείς, σε συνεργασία με τον Δήμο Πέλλας οργάνωσαν «δρόμο για την Ελπίδα».

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου θέλοντας να δώσουν μηνύματα εθελοντισμού και προσφοράς στους μαθητές και όχι μόνο, διοργάνωσαν ένα bazzar  φιλανθρωπικού χαρακτήρα που στήθηκε στον Πεζόδρομο, σε τρία περίπτερα από την Παρασκευή 27 έως και την Κυριακή 29 Μαρτίου, με χειροποίητα εδέσματα και κατασκευές από τις μαμάδες, τις δασκάλες και τα παιδιά, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων  Μ. Βαρδινογιάννη «Ελπίδα».

Το πρωί της Κυριακής, τελευταία ημέρα της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε αγώνας δρόμου με τίτλο «Στον δρόμο για την Ελπίδα» στην πλατεία ΕΠΟΝ), με τη συμμετοχή της χρυσής Ολυμπιονίκη του taekwondo Έλλης Μυστακίδου και της πρωταθλήτριας του κλασικού μαραθωνίου Αθηνών Βασιλικής Συκοπέτη, όπου έδωσαν στον τερματισμό αναμνηστικά μετάλλια στους μικρούς μαθητές και φωτογραφήθηκαν μαζί τους!

DSC03103 DSC03104 DSC03105 DSC03107 DSC03110

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου