Friday, 26 April, 2024

Άγνωστοι έκλεψαν τα χρήματα των εκδρομών μαθητών του Λυκείου Σκύδρας

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον Διευθυντή του Λυκείου Σκύδρας, όταν πήγε στο γραφείο του την τελευταία εργάσιμη μέρα της εβδομάδας.

Ο Διευθυντής είδε το χρηματοκιβώτιο να είναι ανοιχτό και από μέσα να έχουν κάνει φτερά τα χρήματα που προορίζονταν για τις εκδρομές των μαθητών της Α’ και της Β’ τάξης.

Οι μαθητές της Α’ τάξης προγραμμάτιζαν να πάνε στην Κομοτηνή και της Β’ στην Κέρκυρα. Είχε μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό, το οποίο κάποιοι επιτήδειοι έκλεψαν από το χρηματοκιβώτιο! Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, που διαπίστωσε ότι είχε παραβιαστεί ένα παράθυρο του σχολείου από την πίσω πλευρά. Εικάζεται ότι αυτό έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής και ότι οι διαρρήκτες μπήκαν ανενόχλητοι, καθώς το Σχολείο βρίσκεται σε απομονωμένο σημείο από την πόλη.

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδείας-Πρόεδρος Σχολικής επιτροπής στην εταιρεία Δήμος Σκύδρας, αναφέρει: Όλοι μας, ως μαθητές ονειρευτήκαμε να ζήσουμε την εμπειρία της μεγάλης εκδρομής και είναι από τις θύμησες που μένουν ακόμη ολοζώντανες απ’ τα μαθητικά μας χρόνια!

Ας βοηθήσουμε ο καθένας χωριστά κι όλοι μαζί τα παιδιά μας να δημιουργήσουν κι αυτά όμορφες μνήμες. Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες, ενώ από την πλευρά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, γίνεται έκκληση προς όλους για να συνδράμουν εκτάκτως προκειμένου οι εκδρομές να γίνουν. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσαν έχει ως εξής:

“Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων με δίκη του πρωτοβουλία δίνει δημόσια τον τραπεζικό λογαριασμό του πρακτορείου  όπου ο οποιοσδήποτε από την κοινωνία της Σκύδρας, αλλά και εκτός, μπορεί να συνεισφέρει οτιδήποτε ώστε τελικά να πραγματοποιηθούν οι εκδρομές στην Κέρκυρα και στην Κομοτηνή.

Είναι άδικο και κρίμα για τους μαθητες αλλά και για τους γονείς τους , που έδωσαν χρήματα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε να μην πραγματοποιηθούν αυτές οι εκδρομές. Επειδή οι εκδρομές πρέπει να ‘κλείσουν‘ ως τουλάχιστον 10/3/23 γιατί είναι 15 Μαρτίου της Β ‘και 19 Μαρτίου της Α’ και το ποσό είναι μεγάλο, ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί το καλύτερο που μπορούμε.

Τράπεζα Πειραιως: GR13 0171 2280 0062 2804 0032 803

Δικαιούχος: Τουριστικές επιχειρήσεις ΑΦΟΙ Περπεριδη ΟΕ

Αιτιολογία: ΓΕΛ ΣΚΥΔΡΑΣ

Ευχαριστούμε.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου