Friday, 26 April, 2024

Έντονη βροχόπτωση τώρα στο Αχλαδοχώρι του δήμου Πέλλας

Ο άστατος καιρός με έντονες βροχές και καταιγίδες θα συνεχιστεί μέχρι και την Τρίτη.

Ήδη αυτή την ώρα στην Πέλλα και την Ημαθία, σε πολλά σημεία έχει ξεκινήσει έντονη βροχόπτωση, όπως στο Αχλαδοχώρι που γίνεται χαλασμός, όπως αναφέρει και η σελίδα ‘του καιρού παιχνίδια’ από όπου και η φωτογραφία. Στην υπόλοιπη περιοχή, έντονη η δραστηριότητα κεραυνών, που συνοδεύονται από αστραπές που φωτίζουν τον σκοτινιασμένο ουρανό!
Αναλυτικά το έκτακτο δελτίο καιρού:
Το εν ισχύ έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού με Α.Α. 21/2020 επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία έως εξής:
Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επηρεάσουν από τις πρώτες πρωινές ώρες της ΔΕΥΤΕΡΑΣ (28-09-2020) τα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά, τη δυτική και βαθμιαία την υπόλοιπη Πελοπόννησο και πρόσκαιρα την ανατολική Στερεά και τη Θεσσαλία. Εξασθένηση αναμένεται από τις βραδινές ώρες.
Τη νύχτα της Δευτέρας και τις πρωινές ώρες της Τρίτης (29-09-2020) τα έντονα φαινόμενα είναι πιθανό να επηρεάσουν τη Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου. Τις επόμενες μέρες αναμένεται βελτίωση, με κρύο τις πρωινές και βραδινές ώρες, και από την Κυριακή θα δούμε πάλι μια σημαντική άνοδο, με 29 βαθμούς Κελσίου, για τουλάχιστον ένα διήμερο. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου