Friday, 26 April, 2024

Αλεξάνδρεια: Συλλυπητήρια για τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Πάντου, του ΣΕΓΑΣ

Βαθύτατη θλίψη στην περιοχή της Αλεξάνδρειας και για όλη τον αθλητικό κόσμο του στίβου, που τον γνώριζε, προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Γιώργου Πάντου σε ηλικία 69 ετών.

Ο αγαπητός σε όλους Γιώργος Πάντος, άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί στο σπίτι του στο Λουτρό Ημαθίας.

Ο εκλιπών με καταγωγή από το Τσοτύλι Κοζάνης, ήταν καθηγητής Φυσικής Αγωγής, υπηρετώντας χρόνια στο 1ο Γυμνάσιο-Λύκειο Αλεξάνδρειας, στο οποίο διετέλεσε και Διευθυντής. Επί χρόνια δραστηριοποιούμενος στο χώρο του στίβου μέσω του ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, διατέλεσε επίσης έφορος και ταμίας του ιστορικού τοπικού συλλόγου. Άριστος σύζυγος και οικογενειάρχης, πατέρας του καταξιωμένου προπονητή στίβου Θωμά και της Σμαρώς και παππούς τριών εγγονιών.

Κάθε μέρα τον συζητούσαμε, μας έκανε ανθρώπους… Να βλέπουμε μπροστά, να ακολουθούμε αυτό που αγαπάμε… να βάζουμε στόχους, να αγαπάμε την κάθε μέρα και την κάθε στιγμή. Θα μας λείψετε κύριε καθηγητά.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Κρίμα που ο κορονοϊός θα μας κρατήσει από το τελευταίο αντίο.

Συλλυπητήριο από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ 

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας αποχαιρετά τον Γεώργιο Πάντο, ταμία της ΕΑΣ και Α Αντιπρόεδρο του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, που έχασε τη σύντομη μάχη με τον κορονοϊό. Ο Γιώργος ο Πάντος πρόσφερε ως καθηγητής φυσικής αγωγής, ως προπονητής και ως διοικητικός παράγοντας στη νεολαία της Αλεξάνδρειας, και όχι μόνο, υπηρετώντας με σεβασμό τον αθλητισμό!

Ευχόμαστε καλή δύναμη στους οικείους τους, ιδιαίτερα στον γιο του Θωμά-ομοσπονδιακό προπονητή-συλλυπητήρια. Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας θα τιμήσει τη μνήμη του εκλιπόντος, στις προσεχείς αγωνιστικές διοργανώσεις της.

*photo Λόγος Πέλλας, από την εκδήλωση βράβευσης των πανελληνιονικών, στην Κατερίνη το 2019.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου