Monday, 6 May, 2024

Απάντηση Τζαμτζή προς Τανάσκο, για την υποστελέχωση του Τμήματος της Διεύθυνσης Γεωργίας

Απάντηση προς τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών για την υποστελέχωση Τμήματος Πολιτικής Γης της ΔΑΟΚ Π.Ε. Πέλλας, (δείτε εδώ)

δίνει ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ιορδάνης Τζαμτζής:
“Αξιότιμε κ. Πρόεδρε (σ.σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών, Χρήστο Τανάσκο),
Κατανοώ απόλυτα το ενδιαφέρον και την αγωνία σας για τη λειτουργία του τμήματος Πολιτικής Γης της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας που έχει έδρα την πόλη των Γιαννιτσών.
Δυστυχώς δεν είναι η μόνη υπηρεσία που αντιμετωπίζει το μεγάλο θέμα της υποστελέχωσης, εξαιτίας της μακράς περιόδου περιστολής των προσλήψεων μόνιμου προσωπικού από τις κυβερνήσεις εδώ και 10 χρόνια και πλέον, αλλά και της αποχώρησης από την υπηρεσία λόγω συνταξιοδότησης πάρα πολλών εργαζομένων.
Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι επί Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης οι εργαζόμενοι ήταν περίπου 300 και σήμερα είναι 154.
Ο Περιφερειάρχης μας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ένα από τα πρώτα θέματα που έθεσε στην κυβέρνηση, ήταν το πρόβλημα της υποστελέχωσης των υπηρεσιών, κάτι που έκανε και όλα τα προηγούμενα χρόνια των κυβερνήσεων ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ.
Σε συνεννόηση με τον Αναπληρωτή Προϊστάμενο της ΔΑΟΚ της ΠΕ Πέλλας κ. Γαϊτάνη προσπαθούμε στα πλαίσια των δυνατοτήτων της υπηρεσίας, να λειτουργήσουν όλα τα τμήματα όσο γίνεται καλύτερα.
Εάν δεν υπήρχε η διασπορά των εργαζομένων στα τμήματα των Γιαννιτσών και της Αριδαίας, σίγουρα θα λύνονταν πολλά προβλήματα ελλείψεων που παρουσιάζονται σήμερα.
Με τους εργαζόμενους της κοινωφελούς εργασίας που θα μας δοθούν σύντομα, πιστεύω ότι θα λύσουμε αρκετά προβλήματα”.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου