Sunday, 19 May, 2024

Γραμματεία του Ν. Τ. Πέλλας της ΑΔΕΔΥ: «Έξι κυβερνήσεις άλλαξαν τα τελευταία χρόνια και η πολιτική παραμένει ίδια. Προχωράμε σε κινητοποιήσεις» (βίντεο)

Το απόγευμα της Πέμπτης 2 Μαρτίου στο Εργατικό Κέντρο Γιαννιτσών η Εκτελεστική Γραμματεία του Ν. Τ. Πέλλας της ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησε

ενημερωτική εκδήλωση για τα φλέγοντα ζητήματα των εργαζομένων του δημοσίου τομέα. Την εισήγηση έκανε ο Πρόεδρος Γιάννης Σουκιούρογλου για την κατάσταση στα εργασιακά, τις περικοπές μισθών και συντάξεων και στη συνέχεια το λόγο πήρε το μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ Δημήτρης Μπράτης, ο οποίος έκανε πλήρη ανάλυση για τα ευρύτερα ζητήματα του δημοσιοϋπαλληλικού κινήματος (εργασιακά, ασφαλιστικό, μισθολόγιο, προσλήψεις).

Ο κ. Μπράτης αναφέρθηκε τόσο στο δημόσιο, όσο και στον ιδιωτικό τομέα, και όλα αυτά που ‘’ετοιμάζονται’’, όπως το να ρίξουν το αφορολόγητο κάτω από τις 6.000 ευρώ και όπως είπε χαρακτηριστικά «Έξι κυβερνήσεις άλλαξαν τα τελευταία χρόνια και η πολιτική παραμένει ίδια. Προχωράμε σαν ΑΔΕΔΥ όσο μπορούμε και με την ΓΣΕΕ σε κοινές κινητοποιήσεις το επόμενο διάστημα, όπως και σε ενημερωτικές ημερίδες σε επτά Περιφέρειες, μεταξύ αυτών και στα Γιαννιτσά.

Επιπλέον, επεσήμανε πως ‘’δεν άνοιξε ρουθούνι με τα συνεχή μέτρα που περνάει αυτή η κυβέρνηση’’ και αυτό δυστυχώς φάνηκε και από τον λιγοστό κόσμο που παραβρέθηκε στην αίθουσα, που θα ‘πρεπε να είναι γεμάτη διότι ότι ακούστηκε ήταν ουσίας και σημαντικό για το τι μέλλει γενέσθαι…adedygiannitsa2

Χ.Π.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου