Tuesday, 7 May, 2024

Ο Αγροτικός Σύλλογος Σκύδρας ενώνεται για το συλλαλητήριο της Αθήνας στις 8 Μαρτίου

Ο Αγροτικός Σύλλογος του δήμου Σκύδρας το απόγευμα της Πέμπτης 2 Μαρτίου 2017 πραγματοποίησε Γενική Συνέλευση στο Πνευματικό κέντρο της πόλης

όπου συζητήθηκαν τα όσα ειπώθηκαν στην Αθήνα στη συνάντηση με τον Υπουργό Β. Αποστόλου και τα αντιπαραγωγικά μέτρα με τις βαριές εισπρακτικές ρυθμίσεις που έχουν αρχίσει να εφαρμόζονται, με στόχο την εξόντωση της πρωτογενούς παραγωγής. «Ζητήσαμε να τεθούν τα προβλήματα και σε άλλα Υπουργεία, όχι μόνο στο Αγροτικής Ανάπτυξης, αλλά και στο Εργασίας (ζητήματα εργατών στα χωράφια, κλπ. ) γιατί εμείς εργαζόμαστε όλο το χρόνο, δεν περιμένουμε από επιδοτήσεις» όπως είπε ο κ. Δημητριάδης.

Τα μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Σκύδρας αποφάσισαν να συμπαραταχθούν με τους υπόλοιπους αγρότες πανελλαδικά ‘’έχοντας ως γνώμονα τη νέα εποχή που ξεκινά με την εφαρμογή των επαχθών νομοθετημάτων, που αφορούν σε ασφαλιστικό και φορολογικό’’ και να ετοιμάσουν άλλη μία κάθοδο στην Αθήνα, όπου προετοιμάζεται συλλαλητήριο στο Σύνταγμα ενάντια στα ασφαλιστικά και στα φορολογικά μέτρα, αλλά και για μια σειρά άλλων αιτημάτων τους, την Τετάρτη 8 Μαρτίου. Το ζήτημα είναι ότι η δυναμική δεν είναι αυτή που θα περίμεναν, οπότε τις επόμενες ημέρες και ανάλογα με τις κινήσεις των αγροτών των Γιαννιτσών και του υπολοίπου νομού θα παρθεί η τελικά απόφαση.

Χ.Π.

Ο Αγροτικός Σύλλογος Σκύδρας ενώνεται για το συλλαλητήριο της Αθήνας στις 8 Μαρτίου

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου