Tuesday, 30 April, 2024

Δήμαρχος Πέλλας για την Κρύα Βρύση: Είναι παρανοϊκό να φύγει από τον δήμο!

Στο πρόσφατο Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Πέλλας, προ ημερησίας συζητήθηκε το αίτημα της ομάδας Πρωτοβουλίας για το δήμο Κρύας Βρύσης (γνωμοδότηση επιστροφής του δήμου της Κρύας Βρύσης στην έδρα του)

Ο δήμαρχος δήλωσε: Μας παρακαλεί η επιτροπή από την Κρύα Βρύση για ενημέρωση .. τι να αποφασίσει το ΔΣ; Να φύγει ένα κομμάτι του δήμου από τον δήμο; Είναι δυνατόν να πάρει τέτοια απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο, δεν είναι δυνατόν να εκδιώξει ο δήμος ένα κομμάτι του δήμου! Τέσσερις αιτήσεις εστάλησαν στις Τοπικές Κοινότητες… Δεν είναι αντικείμενο ΔΣ. Είμαστε δήμος Πέλλας. Τι να κάνουμε; Να ξαναγυρίσουμε σε πέντε δήμους; Να έρθει δηλαδή μία άλλη αίτηση, από την Πέλλα, κλπ και να λέει εμείς θέλουμε να γίνουμε Κοινότητα. Είναι θέμα Υπουργείου… έχει γίνει αίτηση, συνοδεία και τοπικής βουλευτού! Είναι παρανοϊκό!

Ο κ. Καστερίδης ανέφερε ότι «Είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο να τους καλέσουμε να θέσουν τα αιτήματα τους… Δεν είναι θέμα προ ημερήσιας διάταξης. Ή θα μπει ως θέμα ή όχι και ο καθένας να πει την άποψη του».

Και εκεί άναψαν τα αίματα! Δείτε το βίντεο από το 4:40′ και μετά το 10’

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ. Παπανικολάου και τέθηκε υπέρ της συζήτησης… για τις υπογραφές που υπάρχουν κάτω από το αίτημα του πρώην δήμου Κρύας Βρύσης και της ομάδας Πρωτοβουλίας, που όπως τονίζουν ακόμη από διετίας πριν, είναι πάνω από 5.000! Αυτές, οι πολλές υπογραφές, όπως επεσήμανε έχουν τεράστια σημασία, οπότε και απόφαση να μην μπορεί να παρθεί από το ΔΣ να γίνει μία συζήτηση στο επόμενο συμβούλιο.

Η Ολυμπία Παπαδοπούλου επίσης συμφώνησε να γίνει συζήτηση στο επόμενο ΔΣ αν και δε θα λύσει τίποτα περισσότερο στην περιοχή της Κρύας Βρύσης… στο 23’.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου