Monday, 6 May, 2024

Δικαίωση της ΠΕ Πέλλας για τα έργα στον Εδεσσαίο – Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

Δικαίωση της ΠΕ Πέλλας για τα έργα στον Εδεσσαίο – Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω

Το δικαστήριο δικαίωσε την Π.Ε. Πέλλας για την υπόθεση που αφορά το ποτάμι της Έδεσσας και τα έργα που τελικά θα γίνουν.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Δάνης Τζαμτζής δικαιωμένος από την απόφαση, δήλωσε: Όσοι βιάστηκαν να… πανηγυρίσουν προς το τέλος του Μαΐου για την απόφαση του δικαστηρίου, περί προσωρινής διακοπής των εργασιών στο μεγαλύτερο ποτάμι της πόλης της Έδεσσας, από την ΠΕ Πέλλας, από σήμερα μάλλον θα πρέπει να αλλάξουν άποψη επί του θέματος!
Τότε είχαμε αναφέρει ότι αυτό είθισται να γίνεται, μέχρι να εξετασθεί η προσφυγή των 9 ατόμων, που ζητούσαν να σταματήσουν οι εργασίες και που ήταν οι εξής:
1.ΔPAΓOYMH BAΣIΛIKH
2. BAΛTΣHΣ ΔHMHTPHΣ
3. TΣEKOYTANH MAPIA
4. BAΣIΛHΣ KAPAΘANOΣ
5. EYAΓΓEΛOΣ KYPIAKOY
6.ΔAΛKAPANHΣ IΩANNHΣ
7. ΠAΠAΣ-KPEMYΔAΣ XPHΣTOΣ
8. ΔPAΓOYMHΣ ΣΩTHPHΣ
9. ΠOΛYXPONIAΔHΣ PAΦAHΛIΔHΣ.
Αν παρατηρήσει κανείς θα διαπιστώσει ότι μερικά από τα ονόματα ανήκουν στο περιβάλλον Τσεπκεντζή και Ρυσάφη, ενώ υπάρχουν και άλλα που πρόσκεινται στο ΣΥΡΙΖΑ!
Από κοντά και η τοπική εφημερίδα “Εδεσσαϊκή” που εκτιμούσε ότι η δικαιοσύνη θα “δικαιώσει το ποτάμι!”
Δεν θα μιλήσουμε βέβαια και για την ” δημοσιογραφική έχιδνα” που έγραφε τα ίδια…
Από εκεί και πέρα βέβαια, έχουμε και την λεγόμενη αξιωματική αντιπολίτευση στον Δήμο Έδεσσας, που και αυτή με την σειρά της, χωρίς πειστικά επιχειρήματα, έκανε ότι μπορούσε, για να πάει κόντρα στο έργο, που από το 2017, στήριζε ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου.
Τώρα λοιπόν, που η δικαιοσύνη” μίλησε και δεν έκανε δεκτή την προσφυγή, υποθέτουμε ότι όσοι την ” λιβάνιζαν” να έχουν το πολιτικό θάρρος να τις αποδώσουν και τα εύσημα!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου