Friday, 26 April, 2024

Διονύσης Παπαζωγονόπουλος από την Έδεσσα: Πρώτο βραβείο στο Photo Sunday!

Διονύσης Παπαζωγονόπουλος από την Έδεσσα: Πρώτο βραβείο στο Photo Sunday Ιουλίου 2020, ανάμεσα σε 9 πόλεις και 9 φωτογραφικές ομάδες, με θέμα το “Μπλε”!

Η δράση του Συλλόγου Εδεσσαίων Καλλιτεχνών “Απελλής” έχει διευρυνθεί σε πολλές μορφές της τέχνης, πέρα από το σήμα κατατεθέν του Συλλόγου, που είναι τα ξεχωριστά έργα ζωγραφικής.
Υπάρχει λοιπόν, και η ομάδα φωτογραφίας, που πρόσφατα γνώρισε δύο σημαντικές διακρίσεις.
Συγκεκριμένα δήλωσε συμμετοχή στον Πανελλήνιο διαγωνισμό της ομάδας φωτογραφίας PHOTO SUNDAY, που εδρεύει στη Λάρισα.
Αυτός ο διαγωνισμός γίνεται κάθε τελευταία Κυριακή του μήνα (όλο τον χρόνο).
Οι συμμετέχοντες μαθαίνουν το θέμα την ίδια μέρα και μέσα σε 24 ώρες μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες, σύμφωνα με το θέμα που τους δόθηκε.
Την Έδεσσα και την ομάδα φωτογραφίας του Απελλή, εκπροσώπησε ο Διονύσης Παπαζωγονόπουλος.
Το εκπληκτικό σε αυτό είναι ότι ο “Απελλής” συμμετείχε για πρώτη φορά τον Ιούνιο και μετά τον Ιούλιο και ότι μέσα σε αυτούς τους δύο μήνες κατάφερε να αποσπάσει (και τις δύο φορές) τα πρώτα βραβεία!
Για τον Ιούλιο το θέμα που δόθηκε ήταν το χρώμα “μπλε” με τον Διονύση να παίρνει το πρώτο βραβείο, ο οποίος πρωτοτύπησε… ούτε θάλασσες, ούτε ουρανός, αλλά στάδιο! 
Στο τέλος του χρόνου, η διοργανώτρια ομάδα της Λάρισας θα περιοδεύσει σε όλες τις πόλεις που λαμβάνουν μέρος στο διαγωνισμό, παρουσιάζοντας τα έργα της χρονιάς.
Είναι σίγουρα μια μεγάλη επιτυχία για τον Απελλή που με αυτό τον τρόπο κάνει γνωστή την Έδεσσα και τον Νομό Πέλλας στο Πανελλήνιο. Αναμονή λοιπόν με αγωνία, για την έκθεση που θα λάβει χώρα στην Έδεσσα, στα τέλη του έτους!

Σίμος Σλατίνης

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου