Monday, 6 May, 2024

ΔΣ Πέλλας: Τυρογαριδάκια vs bake rolls 1-1! Ή μήπως προτιμάτε γαλέτες;

Στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  Πέλλας, και ο πιο αδαής που μπορεί να βρέθηκε τυχαία στην αίθουσα μπορούσε άνετα να διαπιστώσει

ότι πλέον τους περισσότερους συμβούλους, δεν τους ενδιαφέρει τίποτα, πέραν του να τελειώνει η θητεία τους!

Με απούσα τη μείζονα αντιπολίτευση – μετά το 2ο θέμα ήρθε ο κ. Μουχτάρης – και την παράταξη του κ. Καστερίδη, η δημοτική αρχή έκανε ένα… παρτάκι μετά τις γιορτές, ως πρώτο Συμβούλιο του έτους! Αν θέλαμε να το δούμε λίγο χιουμοριστικά!Οι σύμβουλοι έχοντας προμηθευτεί τυρογαριδάκια και bake rolls, χαλαρά έτρωγαν και έπιναν το καφεδάκι τους ή το χυμό τους, σα να μην τρέχει τίποτα! Τονίζουμε κάποιοι εκ των συμβούλων, όχι όλοι!

Ο δήμαρχος ή ο πρόεδρος του ΔΣ δε θέλησαν καν να δώσουν σημασία και εφόσον υπήρξε πλειοψηφία, περιμένοντας λίγη ώρα, ξεκίνησε η συνεδρίαση. Ενδιαφέρον μηδέν από τη μείζονα αντιπολίτευση εφόσον δεν παρίσταται! Ο δήμαρχος ή ο κ. Πασσαλής μήπως στην προκειμένη θα έπρεπε να αναβάλουν το συμβούλιο και να ορίσουν νέα ημερομηνία ώστε να είναι παρόντες οι σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης; Όχι σύμφωνα με το νόμο και τη συμπλήρωση του απαιτούμενου αριθμού, αλλά για να “βγει” μπροστά… άγνωστες έννοιες προφανώς!

Τα περισσότερα θέματα πέρασαν ομόφωνα, με τις αντιρρήσεις της Ολυμπίας Παπαδοπούλου από τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και του κ. Π. Πετρίδη από την «ΑΝΑΣΑ».

Τα κινητά, οι ομιλίες και τα… γαριδάκια καλά είναι για εκτός αιθούσης αν θέλουν ορισμένοι να κρατήσουν ένα επίπεδο σοβαρότητας, εκτός αν ήταν όλη μέρα στο χωράφι και ήταν τόσο ξελιγωμένοι! Άντε μια Βασιλόπιτα για το καλό του νέου έτους, να υπήρχε, αλλά δεν…

Αυτή η κατάσταση που παραπέμπει σε γήπεδο ή σε παιδική χαρά, έχει δημιουργηθεί και έχει επιτραπεί από όλους, εφόσον πλέον είμαστε στην αντίστροφη μέτρηση για τις εκλογές και το κλίμα έχει χαλαρώσει… τόση σημασία έχουν οι δημότες για αυτούς!

Για την.. ιστορία, το σημαντικό θέμα που συζητήθηκε αφορούσε τη μοίρα των 35 εργαζομένων του  προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι στον Δήμο Πέλλας», με την απόφαση του Δημοτικού περί τροποποίησης του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας και σύστασης νέων θέσεων, που θα πρέπει να αποσταλεί για έγκριση στον Συντονιστή της οικείας Αποκεντρωμένης Διοίκησης το αργότερο μέχρι 31.1.2019.

Πάντως, εμείς προτιμάμε τις… γαλέτες που εμφανίστηκαν στο προηγούμενο ΔΣ!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου