Sunday, 28 April, 2024

Εξάρθρωση κυκλώματος μεταβιβάσεων αδειών οδήγησης στο Κιλκίς και σε άλλους νομούς. 11 συλλήψεις

Στο “μάτι” του κυκλώνα βρέθηκε αιφνιδίως από εχθές Τρίτη  20.2.24 το πρωί η Διεύθυνση Μεταφορών-Συγκοινωνιών Κιλκίς,

καθώς άνδρες των Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας κατέλαβαν τα γραφεία της υπηρεσίας στο ισόγειο του κτιρίου της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς και διενήργησαν εξονυχιστικούς ελέγχους στους φακέλους μεταβιβάσεων οχημάτων, φορτηγών και μεγάλου για τα δεδομένα της ενότητας Κιλκίς τρέιλερ και άλλων… και στη Θεσσαλονίκη σήμερα

Νωρίτερα, αλλά και την επομένη ημέρα και υπο συνθήκες απόλυτης μυστικότητας και εχεμύθειας, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις  κλιμάκια με άνδρες των εσωτερικών υποθέσεων είχαν προχωρήσει στην σύλληψη και προσαγωγή στα κρατητήρια της υπηρεσίας τρείς υψηλόβαθμοι υπάλληλοι της διεύθυνσης μαζί με άλλους οκτώ  συλληφθέντες  από την περιοχή της Παιονίας και άλλες περιφερειακές ενότητες της χώρας μας.

Μάλιστα άπαντες σήμερα Τετάρτη 21.2.24 προσήχθησαν ενώπιον των ανακριτικών αρχών Κιλκίς (Εισαγγελία Κιλκίς), που διενεργούν την σχετική προανάκριση.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι έλεγχοι δεν περιορίζονται μόνον στην υπηρεσία μεταφορών αλλά και ούτε μόνον την τοπική διεύθυνση. Και τούτο διότι οι έλεγχοι αφορούν ένα ευρύ κύκλο σχετιζομένων με μεταβιβάσεις οχημάτων, υπηρεσιών και επαγγελματιών, όπως προκύπτει από το γεγονός ότι έγιναν έντεκα συνολικά συλλήψεις.

Οι 11 συλληφθέντες προσήχθησαν στην Εισαγγελία Κιλκίς και αναμένεται να τους αποδοθούν κατηγορίες και από πλευράς των κατηγορουμένων αναμένεται να ζητηθεί προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν.

maxitis.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου