Sunday, 28 April, 2024

Κορινθία: Ελεύθερος μέχρι τη δίκη ο πατέρας των παλαιοχριστιανών από τα λαγούμια

Ελεύθερος αφέθηκε μέχρι τη δίκη ο 45χρονος παλαιοχριστιανός, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης.

Βγαίνοντας από τα δικαστήρια και μιλώντας στις κάμερες, μίλησε για τους ανθρώπους που γνώρισε στο δικαστήριο και τους κάλεσε να «γυρίσουν την πλάτη» στην κοινωνία γιατί «μόνο τότε σας ακούνε».

«Μέσα στα κρατητήρια, γνώρισα έναν Αλβανό 30 χρόνια εδώ που τώρα θυμήθηκαν ότι δεν έχει χαρτιά. Γνώρισα τον Γιώργο σταφιδοπαραγωγό, γνώρισα τον Γιώργο που έχει ουζερί και του πήραν το δίπλωμα για ένα ποτήρι παραπάνω. Γνώρισα τους αδικημένους της ζωής. Θα κάνω μια δήλωση γι’ αυτούς. Μη φωνάζετε δεν σας ακούνε. Γυρίστε τους την πλάτη, μόνο τότε σας ακούνε. Όταν τους γύρισα την πλάτη ενδιαφερθήκανε. Κάτι μου είπαν για την κόρη μου που μεγάλωσε στο Χαμόγελο του Παιδιού, κανείς δεν ήρθε από το κράτος για να δει τι συμβαίνει στα ιδρύματα. Έρχεται η κοινωνία και μετά σου ζητάει τα ρέστα τι δεν έκανες καλά.

Αρνήθηκα και το DNA και τη δακτυλοσκόπηση και οποιοδήποτε βιομετρικό στοιχείο για λόγους πίστης. Δεν έχει καμία σχέση με οτιδήποτε άλλο. Ένα σύστημα καταστρέφει τους ανθρώπους για μικροπράγματα. Δεν γνωρίζω, δεν είχα ούτε τηλέφωνο. Ήθελε να γίνει σήμερα η δίκη ο δικηγόρος μου με βοήθησε. Δεν έχω πειράξει κάποιον»

Πηγή: newsbeast.gr

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου