Monday, 6 May, 2024

Εσείς σε πόσες λακκούβες πέσατε σήμερα στα Γιαννιτσά;

Το κακό έχει παραγίνει με τους δρόμους στα Γιαννιτσά και στα περίχωρα, που πλέον για να οδηγήσει κάποιος κάνει σλάλομ ανά ένα μέτρο για να μη σπάσει ζαντολάστιχα… ακόμη και πεζοί φυσικά σκοντάφτουν!

Τις τελευταίες ημέρες συνεργεία του δήμου, βγήκαν και κάλυψαν κάποιες μεγάλες λακκούβες, αλλά η προχειροδουλειά με ένα σακί πίσσα και πάλι με την πρώτη βροχή να δημιουργούνται…

Αν δεν γίνουν ολόκληρα τμήματα ασφαλτοστρώσεων, η κατάσταση είναι απελπιστική σε όλο το δήμο Πέλλας με την απραξία και την προχειρότητα που αντιμετωπίζονται όλα τα ζητήματα της καθημερινότητας από τη δημοτική αρχή… 

Από την άλλη, ίσως το κάνουν για το καλό μας! Μέριμνα για να μην αναπτύσσουν υψηλές ταχύτητες τα οχήματα! Το καλό μας θέλουν μάλλον και μεις δεν το καταλαβαίνουμε! Μην είμαστε και αχάριστοι! 

Αυτό το παραμύθι με το… νοικοκύρεμα του δήμου από τους πρώην Καποδιστριακούς, κάποτε πρέπει να τελειώσει. Εννέα χρόνια τα ίδια. Νοικοκύρεμα σημαίνει να καλύπτεις τις βασικές ανάγκες των δημοτών, με μια ποιότητα ζωής… με δυο έργα, με πέντε παιδικές χαρές, με δέκα δρόμους αξιοπρεπείς να κυκλοφορήσουν οχήματα. Αυτά που δεν έχει δει κανείς τόσα χρόνια να γίνονται σε έναν από τους μεγαλύτερους δήμους της χώρας. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου