Friday, 26 April, 2024

Η έλλειψη μικρών κάδων και καλαθιών στα Γιαννιτσά δημιουργεί τη βρωμιά

Ουκ ολίγες φορές έχουμε κάνει αναφορά στο πρόβλημα των απορριμμάτων στα Γιαννιτσά, όπου με φωτογραφίες έχουμε καταδείξει τη βρωμιά που υπάρχει στους δρόμους και στα πεζοδρόμια, ειδικά τα Σαββατοκύριακα.

Η τοποθέτηση μικρών κάδων και καλαθιών θα ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη διότι σε ολόκληρη τη Βενιζέλου και τη Χατζηδημητρίου, τις δύο κεντρικές οδούς, αλλά και τους παράδρομους ψάχνεις ένα καλάθι να ρίξεις ένα χαρτί ή κάποιο μικρό σκουπιδάκι και δεν υπάρχουν. Μετά διαμαρτύρονται κάποιοι και λένε πως φταίει ο κόσμος που είναι βρωμιάρης… Αν περπατάς σε μία απόσταση 500 μέτρων και πλέον και κρατάς το σκουπίδι στο χέρι και δε βρίσκεις ένα καλάθι να το πετάξεις, δεν είναι ευθύνη του πολίτη. Όταν επιτέλους, βρίσκεις μετά από ώρα ένα καλάθι είναι ήδη γεμάτο και άδικος κόπος να το ρίξεις μέσα, εφόσον είναι γεμάτο και θα πέσει κάτω!

dromos2

Το να πλησιάσεις επίσης πολλές φορές και να ανοίξεις έναν κάδο για να ρίξεις κάτι μέσα, είναι κάτι σχεδόν απαγορευτικό, λόγω μπόχας… που σε κάνει να φεύγεις τρέχοντας…
Ακόμη, η ανακύκλωση είναι σημαντικό κομμάτι για τη διόρθωση της εικόνας που αντικρίζουμε καθημερινά και δεν είναι διόλου ευχάριστη, και σε αυτόν τον τομέα οι δημότες θα πρέπει να μάθουν να ξεχωρίζουν τους μπλε κάδους και να μη ρίχνουν μέσα κοινά απορρίμματα.

kadoimple

Η έλλειψη μικρών κάδων και καλαθιών στα Γιαννιτσά δημιουργεί τη βρωμιά

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου