Friday, 26 April, 2024

Η βράβευση των αθλητών-τριων που διακρίθηκαν το 2019 στον δήμο Πέλλας

Τιμήθηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2019, σε παγκόσμιους, διεθνείς και πανελλήνιους αγώνες, όλων των αθλημάτων

το βράδυ της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου, στην εξέδρα της Παραμυθούπολης, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών. Παρά το κρύο, πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε για να καμαρώσει τους αθλητές που τιμούν τον δήμο μας και την χώρα ολόκληρη! Γονείς, προπονητές, φίλοι και συγγενείς, χειροκρότησαν και καμάρωσαν τα δικά τους παιδιά!


Τιμήθηκαν οι διακρίσεις σε αθλήματα όπως το καράτε, η ιππασία, ταεκβοντό, στίβος, χαντμπολ, Συλλόγων του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών, του ΓΑΣ “Μέγας Αλέξανδρος” Γιαννιτσών, του Α.Σ. ταεκ βοντό “Φίλιππος” Γιαννιτσών, του Ο.Φ.Κ.Α. “Φίλιππος” Γιαννιτσών, του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ Γιαννιτσών, του Α.Σ. Γένεσις και του Φ.Ο.Ο. Γιαννιτσών, αλλά και αθλητές του δήμου Πέλλας που ανήκουν σε Συλλόγους εκτός δήμου, με πρώτη την παγκόσμια πρωταθλήτρια στο καράτε, Έλενα Χατζηλιάδου, με την αδελφή της Γεωργία, πανελλήνια Πρωταθλήτρια.

Τις “Χρυσές” αδελφές με καταγωγή από την Αραβησσό, συνόδευε ο προπονητής πατέρας τους, Μάξιμος Δημήτρης Χατζηλιάδης, γεμάτος καμάρι και περηφάνια!

Ακολούθησαν οι αθλητές των υπολοίπων αγωνισμάτων.


Την εκδήλωση παρουσίασε η Δώρα Συλλέκτη, με την επιμέλεια της προετοιμασίας των βίντεο και του υλικού, από τον εκπαιδευτικό, προπονητή, Γεώργιο Γρηγοριάδη.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου