Friday, 26 April, 2024

Η Εθελοντική Ομάδα “Νοιάζομαι” Δ. Πέλλας: Συγκέντρωση ρούχων, παιχνιδιών για όσους έχουν ανάγκη!

Τα τελευταία χρόνια σημειώνεται αυξημένη τάση για ακόμη περισσότερη ενεργή εμπλοκή, τόσο μέσω μεμονωμένων ενεργειών προσφοράς

όσο και μέσω της μαζικής συμμετοχής σε οργανισμούς και φορείς παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας και φροντίδας ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Η Εθελοντική ομάδα «Νοιάζομαι» συγκέντρωσε λούτρινα κουκλάκια για τα παιδιά που φιλοξενούνται στο “ΚΕΠΕΠ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ”-Κέντρο περίθαλψης παιδιών Θεσσαλονίκης.Επίσης, τις προηγούμενες ημέρες τα μέλη της εθελοντικής ομάδας, παρέλαβαν ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πέλλας, όπου τα διανέμουν σε ανθρώπους και οικογένειες που τα χρειάζονται: «Ευχαριστούμε όλους τους εργαζόμενους του Κέντρου, τον κο Επιτροπάκη, που διέθεσε το φορτηγό της εταιρείας του, καθώς και τους 2 υπαλλήλους του, οι οποίοι βοήθησαν. Δεν ξεχνάμε και όλους εσάς που μας βοηθάτε με την προσφορά σας. Μαζί συνεχίζουμε» δήλωσαν.Χρόνος, ενέργεια, ανθρωπιά. Αν έχετε έστω και λίγο από τα παραπάνω συστατικά, μπορείτε να τα διαθέσετε, προκειμένου να δώσετε στα παιδιά αυτά την χαρά της δημιουργικότητας και την αίσθηση ότι η κάθε ημέρα έχει ουσία.Μαζί σας γινόμαστε πιο αποτελεσματικοί, κάμουμε τις φωνές μας δυνατότερες.

Εθελοντική Ομάδα “Νοιάζομαι” Δ. Πέλλας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου