Sunday, 5 May, 2024

Η τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς στο 2ο Γυμνάσιο Γιαννιτσών “Κύριλλος & Μεθόδιος”

Γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 7 Ιουνίου 2018 στον προαύλιο χώρο του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών “Κύριλλος και Μεθόδιος

Ήταν μια όμορφη και συνάμα συγκινητική εκδήλωση. Μεταξύ των άλλων περιλάμβανε: καλωσόρισμα από τον διευθυντή του Γυμνασίου, Λάζαρο Κενανίδη, σύντομο χαιρετισμό από τον Δ/ντή Δ/θμιας Εκπαίδευσης Πέλλας Θωμά Μπαχαράκη, σύντομο απολογισμό των πολιτιστικών και περιβαλλοντικών προγραμμάτων – με αναφορά στους υπεύθυνους εκπαιδευτικούς – που εκπονήθηκαν στο σχολείο.

Ακολούθησε προβολή του 40λεπτου dvd του 4ήμερου οδοιπορικού μαθητών – εκπαιδευτικών, στη Βόρεια Ήπειρο (Νότια Αλβανία), προβολή του 6λεπτου dvd – ταινίας μικρού μήκους με θέμα τον σχολικό εκφοβισμό, χαιρετισμό από μαθητές της Γ΄ τάξης, απονομή επαίνων σε μαθητές που διακρίθηκαν σε φιλολογικούς διαγωνισμούς, αθλητικούς αγώνες, διαγωνισμούς μαθηματικών και φυσικής, φιλαναγνωσίας, πολιτιστικά προγράμματα κλπ, επίδοση στους μαθητές μικρού αναμνηστικού δώρου.

Η εκδήλωση έκλεισε με ποντιακούς χορούς από τον Σύλλογο Ποντίων με τους οποίους συνεργάζεται το σχολείο, κλπ.

Ενημέρωση προς τους γονείς και κηδεμόνες
Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων προφορικής και γραπτής βαθμολογίας θα γίνει Τρίτη 12-6-2018 το μεσημέρι στις 14.00΄. Θα αναρτηθούν στην είσοδο του 2ου Γυμνασίου.
Την Τετάρτη 13-6-2018 από το πρωί και μέχρι την Παρασκευή 15-6-2018 θα μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Γυμνασίου οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών, για να παραλαμβάνουν τους βαθμούς τους. Το σχολείο θα είναι ανοικτό έως και 30-6-2018.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου