Saturday, 27 April, 2024

Θεοδωρίδης: Υλοποιούμε με επιτυχία το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας για την ανακούφιση των συμπολιτών μας

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας η δεύτερη διανομή στην Έδεσσα στο πλαίσιο του Ε.Π. Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους

Πραγματοποιείται σήμερα και αύριο η δεύτερη διανομή στο πλαίσιο του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ) από την Κοινωνική Σύμπραξη Πέλλας με Επικεφαλής την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας.

Στη διανομή τροφίμων στην Έδεσσα, παραβρέθηκε σήμερα το πρωϊ ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Θεόδωρος Θεοδωρίδης ο οποίος παρακολούθησε τη διαδικασία και είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με συμπολίτες μας ωφελούμενους του προγράμματος. Ταυτόχρονα ο κ. Θεοδωρίδης ενημερώθηκε από τα στελέχη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας για την πορεία της διανομής και την ανταπόκριση του κόσμου που είναι μεγάλη. «Το διήμερο 21 και 22 Απριλίου πραγματοποιείται η δεύτερη διανομή τροφίμων σε ωφελούμενους του προγράμματος του ΤΕΒΑ οι οποίοι ενημερώθηκαν και παραλαμβάνουν τα προϊόντα που τους αναλογούν. Η διαδικασία διανομής εξελίσσεται ικανοποιητικά, ταυτόχρονα, στους τέσσερις Δήμους της Π.Ε. Πέλλας. Θα ήθελα να συγχαρώ την Ομάδα Υλοποίησης του προγράμματος του ΤΕΒΑ, τα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας και των Δήμων και, κυρίως, τους εθελοντές που προσφέρουν σημαντική βοήθεια στην υλοποίηση του προγράμματος. Ξεχωριστή μνεία θα ήθελα να κάνω σε συμπολίτες μας που προχωρούν σε δωρεές στο πλαίσιο του προγράμματος, δίνοντας επιπλέον προϊόντα στους ωφελούμενους. Αποδεικνύουμε για άλλη μια φορά ότι με συνεργασία και με ανιδιοτελή προσφορά μπορούμε να πετύχουμε πολλά και σημαντικά πράγματα, παρ’ ότι η κρίση έχει δημιουργήσει πολλά εμπόδια», δήλωσε σχετικά ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Θεοδωρίδης.

Η διανομή συνεχίζεται και την Παρασκευή 22 Απριλίου στους χώρους που έχουν ανακοινωθεί σχετικά στους τέσσερις Δήμους της Π.Ε. Πέλλας.

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου