Friday, 26 April, 2024

Θετική η Μακρή για ίδρυση Μουσικού Σχολείου στην Έδεσσα… κάποτε!

Στο πλαίσιο των επαφών του, που είχε σε διάφορα Υπουργεία, στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Έδεσσας Δημήτρης Γιάννου, επισκέφτηκε και το Υπουργείο Παιδείας.

Εκεί συνάντησε τη νέα Υφυπουργό Ζέτα Μακρή, με την οποία συζήτησε και το θέμα που αφορά την ίδρυση Μουσικού σχολείου στην πόλη της Έδεσσας.
Η πρόταση που έχει ήδη κατατεθεί στο Υπουργείο, είναι σε αναμονή της έγκρισης της και η Υφυπουργός εξέφρασε τη θετική ανταπόκριση, όπως αναφέρει σχετικά ο δήμαρχος… 
Από εκεί και πέρα και ανάλογα με τη ζήτηση που θα υπάρχει από πλευράς ενδιαφερομένων, θα βρεθεί και ο χώρος, όπου θα στεγάσει τους μαθητές (σ.σ. υπάρχουν ήδη προτεινόμενοι χώροι), όμως αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνει σύντομα! Αν μάλιστα σκεφτούμε τις υποσχέσεις που έχουν δοθεί εδώ και τόσα χρόνια για το Μουσικό σχολείο Γιαννιτσών-για νέο κτίριο- και τις θετικές εισηγήσεις… θα είναι τυχερά κάποια παιδιά ίσως την επόμενη γενιά, αν το δουν να υλοποιείται! 

Νωρίτερα, την Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Αν. Υπουργό Εσωτερικών, υπεύθυνο για την Αυτοδιοίκηση, Στέλιο Πέτσα, με τον οποίο “συζητήθηκαν θεσμικά ζητήματα της Αυτοδιοίκησης και του Δήμου Έδεσσας”, σημειώνει σχετικά ο κ. Γιάννου σε ανάρτηση του, χωρίς να υπάρχει ακριβής ενημέρωση για το ποια ήταν τα κύρια θέματα ή αν θα δουν οι κάτοικοι της Έδεσσας κάποιο όφελος από την επίσκεψη Γιάννου στην Αθήνα, σύντομα… εκτός αν έγινε μια γενικόλογη κουβέντα για την αλλαγή του εκλογικού νόμου στην Τ.Α. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου