Tuesday, 7 May, 2024

Κάλεσμα σε συγκέντρωση για πορεία διαμαρτυρίας για τη στελέχωση των νοσοκομείων με ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και εξοπλισμό

Η νέα σύνθεση του Διοικητού Συμβουλίου της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Γιαννιτσών

Η σύνθεση του Διοικητού Συμβουλίου της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Γιαννιτσών και Περιχώρων μετά τον ξαφνικό χαμό του πρόεδρου Κώστα Σαλονικίδη και μετά την συνεδρίαση που έγινε την Πέμπτη 02-02-2017 έχει ως εξής :

  1. Πρόεδρος: Κάβουρας Δημήτριος
  2. Αντιπρόεδρος: Παρλακίδης Κυριάκος
  3. Γεν. Γραμματέας: Κλήμα Βασιλική
  4. Ταμίας: Καραμούζας Εμμανουήλ
  5. Έφορος: Τσιόκρης Τραϊανός
  6. Μέλος: Χατζηβασιλειάδης  Γεώργιος
  7. Μέλος: Παπαδοπούλου Ολυμπία

Από τη Διοίκηση

Ο Πρόεδρος Κάβουρας Δημήτριος

Ο Γεν Γραμματέας Κλήμα Βασιλική

Κάλεσμα σε πορεία διαμαρτυρίας

Ξέρουμε όλοι ότι τα Νοσοκομεία δε διαθέτουν Υγειονομικό υλικό, φάρμακα, αναστέλλονται χειρουργεία. Οργανώνονται έρανοι από φορείς και προσωπικό για την προμήθεια υλικών στα Νοσοκομεία. Κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές κατ’ εξακολούθηση από τις καταστροφικές πολιτικές που ασκούνται στο τομέα της Υγείας και της Πρόνοιας.

Για τον λόγο αυτό μετά από απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου μας καλούνται όλα τα μέλη και οι φίλοι  της Ένωσης Συνταξιούχων ΙΚΑ Γιαννιτσών Και Περιχώρων τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10.00πμ σε συγκέντρωση στο ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ για να πραγματοποιηθεί πορεία διαμαρτυρίας για την στελέχωση των νοσοκομείων με ιατρικό, νοσηλευτικό προσωπικό και εξοπλισμό .

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη

Από Τη Διοίκηση

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου