Friday, 26 April, 2024

Κατασκευή του μεγαλύτερου έργου που έγινε ποτέ στον δήμο Σκύδρας, προϋπ. 5 εκατ. ευρώ

Στις εκδηλώσεις του Συλλόγου Ποντίων Ριζού, όπου παραβρέθηκε η δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου, για τη Μεταμόρφωση του Σωτήρος

αναφέρθηκε στα έργα που έχουν γίνει και αυτά που έπονται και είναι πολύ μεγαλύτερα προς όφελος όλων των δημοτών. Η ίδια δήλωσε μεταξύ άλλων:
“Στο Ριζό που θέλω ολόθερμα να ευχαριστήσω για τη στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έδειξε για ακόμη μία φορά σε μένα προσωπικά και τους συνεργάτες μου.
Στο Ριζό που αποδείξαμε έμπρακτα τη στήριξη μας στην θητεία που διανύσαμε και πραγματοποιήσαμε έργο που καμία δημοτική αρχή δεν έπραξε ποτέ.
Ασφαλτοστρώσεις στην Τούμπα, ασφαλτοστρώσεις μέσα στο χωριό, οδοφωτισμός, δίκτυα ομβρίων, κράσπεδα, τοποθέτηση πλακών πεζοδρομίων, διαμορφώσεις αγροτικών δρόμων, εργασίες στα κοιμητήρια, στο δημοτικό σχολείο, στον παιδικό σταθμό, αναμένεται η ασφαλτόστρωση αγροτικής οδοποιίας 2 χιλιομέτρων, όπως και η κατασκευή σύγχρονης παιδικής χαράς και τέλος αναμένεται η κατασκευή του μεγαλύτερου έργου που έγινε ποτέ στον δήμο μας, με τη μεγαλύτερη χρηματοδότηση που έλαβε στην ιστορία του ο δήμος Σκύδρας.
Εγκρίθηκε ήδη από αρχές Ιούνη η χρηματοδότηση του δήμου μας για την κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου Ριζού και σύνδεσης του με τον βιολογικό σταθμό Σκύδρας, έργο προϋπ. 5 εκατ. ευρώ!
Υ.Γ.: Το έργο μας είναι τόσο μεγάλο, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να αναφέρουμε και να αναγράφουμε όλα αυτά που έχουμε κάνει στα 5 χρόνια… έτσι δεν ανέφερα την ένταξή μας σε πρόγραμμα, προϋπολογισμού περίπου 600.000 ευρώ (με τα Καλύβια) για την κατεδάφιση του παλιού υδατόπυργου στο Ριζό και την κατασκευή σύγχρονης υδατοδεξαμενής, που διασφαλίζει την ποιότητα και την ποσότητα του πόσιμου νερού…
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…” σημείωσε η δήμαρχος.
Η αγάπη όλων, όπως αναφέρει και ο Νικόλας Κελεσίδης από τον Σύλλογο του Ριζού, “προς τη δήμαρχο της καρδιάς μας, που ήρθε να μας τιμήσει για το πανηγύρι του χωριού” είναι δεδομένη, όπως και τα έργα που γίνονται καθημερινά για την ανάπτυξη όλου του δήμου!

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου