Monday, 6 May, 2024

Κλείσιμο των καταστημάτων από τον Εμπορικό Σύλλογο Γιαννιτσών την Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Συνάδελφοι, Μετά την αιφνιδιαστική κατάθεση για ψήφιση μέσα στο Σαββατοκύριακο για το ασφαλιστικό-φορολογικό νομοσχέδιο από την κυβέρνηση με μεθόδους που ούτε η χούντα τολμούσε να κάνει και με γνώμονα ότι το ασφαλιστικό – φορολογικό αποτελεί κορυφαίο θέμα για εμάς

τους εμπόρους και όλους τους επαγγελματίες, τις οικογένειές μας και το μέλλον των επιχειρήσεών μας, αποφασίσαμε σε συνεργασία με την Ε.Σ.Ε.Ε. και όλους τους φορείς της πόλης μας ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ-ΚΛΕΙΣΙΜΟ των καταστημάτων της ερχόμενη Κυριακή 8 Μαΐου 2016.

Ταυτόχρονα καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν δυναμικά στην απεργιακή συγκέντρωση την Κυριακή 8 Μαΐου και ώρα 11.π.μ. στην Πλατεία Γκόνου Γιώτα στα Γιαννιτσά, έναντι σε όλα αυτά που καταστρέφουν ότι απέμεινε από το μέλλον των παρόντων και επόμενων γενεών.

Πρέπει η δοσίλογη κυβέρνηση, αλλά και οι τοκογλύφοι δανειστές να καταλάβουν ότι είμαστε ένας κλάδος εξαντλημένος υπό πολυετή οικονομική επίθεση, ανήμπορος να δεχτεί και άλλη υπέρμετρη ασφαλιστική φοροληστεία και ένας κόσμος αγανακτισμένος ο οποίος κάθε φορά που καταφέρνει να επιβιώνει κάθε τέλος της ημέρας,- γιατί δεν ξέρουμε πλέον τι θα μας ξημερώσει αύριο – αντί για συνειδητή επιβράβευση, δέχεται κατά ριπάς νέα απρόβλεπτα πυρά και προβλήματα τύπου λερναίας ύδρας, που κάνουν ακόμη πιο δύσκολη και ανυπόφορη την καθημερινότητά μας και δραματικά αγωνιώδη την προσπάθειά μας να κρατήσουμε τα μαγαζιά μας και τις επιχειρήσεις μας σε λειτουργία.

Κλείνουμε τα μαγαζιά μας και τις επιχειρήσεις μας την Κυριακή 8 Μαϊου 2016 προτού τα κλείσουμε για πάντα.

Όλοι μαζί να ανατρέψουμε την ασφαλο – φοροληστεία που επιχειρούν να μας κάνουν. Θέλουμε πίσω τις ζωές μας και τις δουλειές μας, που μας πήρανε.

Κλείσιμο των καταστημάτων από τον Εμπορικό Σύλλογο Γιαννιτσών την Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου