Sunday, 5 May, 2024

Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ στους δήμους Έδεσσας και Αλμωπίας

Την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας επισκέφθηκε την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης

στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Παπαστεργίου. Μαζί με τον νυν περιφερειακό σύμβουλο Θωμά Χατζηηλιάδη, τον πρώην Γιάννη Ανεστάκη και τον υποψήφιο Γιώργο Κωτίδη, συναντήθηκαν διαδοχικά με τους δημάρχους Έδεσσας Γιάννη Τσεπκεντζή και Αλμωπίας Νίκο Παρούτογλου και αντιδημάρχους τους. Στις συναντήσεις μετείχε και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Πέλλας Παντελής Μάρκου. 

Ολοκληρώνοντας την περιοδεία ο κ. Παπαστεργίου δήλωσε: «Συγχαίρω θερμά τους δύο δημάρχους για την εκλογή τους και είμαι βέβαιος ότι θα δικαιώσουν την επιλογή των συμπολιτών τους. Συζητήσαμε τα μεγάλα ζητήματα της Πέλλας, όπως είναι η αθλιότητα του οδικού δικτύου και οι τεράστιες ευθύνες πολιτείας και περιφέρειας, η ανάπτυξη του τουρισμού, του αγροδιατροφικού τομέα, η σωστή αξιοποίηση των χρηματοδοτήσεων για αναπτυξιακούς σκοπούς, αλλά και ειδικότερα θέματα όπως η αστική ανάπλαση της Έδεσσας, η ανακαίνιση του κτηρίου του Συλλόγου «Μέγας Αλέξανδρος», η αναβάθμιση του χιονοδρομικού κέντρου στον Άγιο Αθανάσιο και των Λουτρών Πόζαρ, η πιο αποτελεσματική αξιοποίηση των ορεινών όγκων και η σωστή διαχείριση των υδάτων με επίκεντρο τον Αλμωπαίο ποταμό κ.ά.

Ως περιφερειακή παράταξη, θα θέσουμε τα ζητήματα αυτά στο Περιφερειακό Συμβούλιο και με την ευθύνη του Θωμά Χατζηηλιάδη και των άλλων στελεχών μας, θα είμαστε σε συνεχή επαφή με τις δημοτικές αρχές για την επίλυσή τους. Ευχαριστώ πολύ τους δύο δημάρχους και τους συνεργάτες τους για την εξαιρετική συζήτηση και την φιλοξενία».

Ξεχωριστή στιγμή στην Έδεσσα ήταν η επίσκεψη μαθητών Δημοτικού Σχολείου με τους εκπαιδευτικούς τους, στο Δημαρχείο και οι πολύ ενδιαφέρουσες και ώριμες ερωτήσεις και παρατηρήσεις τους, προς τους κ. Τσεπκεντζή και Παπαστεργίου για θέματα αυτοδιοίκησης. Κοινή διαπίστωση είναι πως με τέτοια νέα γενιά η χώρα έχει ελπίδα!

Από την πλευρά του ο κ. Χατζηηλιάδης δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερα σημαντική η απρόσκοπτη συνεργασία του Α’ και Β’ βαθμού αυτοδιοίκησης, ώστε να επιλύονται ζητήματα και προβλήματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Εμείς ως μείζονα αντιπολίτευση έχουμε πρωταρχικό μας στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων αυτών, ειδικά σε μια Περιφερειακή Ενότητα όπως η Πέλλα».

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου