Monday, 6 May, 2024

Κωνσταντίνα Στράντζαλη από τα Γιαννιτσά: Βράβευση από τον Σύνδεσμο Ποδοσφαιριστών

Η 22χρονη μέσος του “Δικέφαλου του Βορρά” Κωνσταντίνα Στράντζαλη έλαβε το βραβείο της από τον ΠΣΑΠΠ (Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ποδοσφαιρστών)

για την ολοκλήρωση των σπουδών της, παράλληλα με την ποδοσφαιρική της καριέρα.

Δυο αθλητές του ΠΑΟΚ έλαβαν σημαντικά βραβεία. Συγκεκριμένα, όσον αφορά τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του “Δικέφαλου του Βορρά”, η Κωνσταντίνα Στράντζαλη από τα Γιαννιτσά και αναφορικά με τους άνδρες, ο Στέφαν Σβαμπ, έλαβαν βραβεία για την ολοκλήρωση των σπουδών τους συνδυάζοντάς τες μαζί με το ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο.

Η νεαρή μέσος του ΠΑΟΚ, αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης και μετά τη βράβευσή της δήλωσε: «Κρύβονται 4 χρόνια μεγάλου κόπου και ιδρώτα, είχα βάλει στόχο να τις ολοκληρώσω σε τέσσερα χρόνια και τα κατάφερα. Αφιερώνω το βραβείο στην οικογένειά μου και με στήριζε. Δεν θα τα είχα καταφέρει χωρίς αυτούς και θέλω να συμβουλεύσω όσους με ακούν και ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, να ενδιαφέρονται και να συνεχίζουν να παλεύουν και εκτός γηπέδου, το ποδόσφαιρο σταματά θέλοντας και μη, πρέπει να έχουμε φροντίσει να βάλουμε γερά θεμέλια για το μέλλον μας». Περήφανοι οι γονείς και οι αδελφές της Κωνσταντίνας! Καλές και πολλές επιτυχίες και εις ανώτερα. 

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου