Tuesday, 7 May, 2024

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 η εκδήλωση που διοργάνωσε το Λύκειον των Ελληνίδων Γιαννιτσών

με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, με θέμα την πρόληψη και αντιμετώπιση “HPV- ιός κονδυλωμάτων’’. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη, καθώς πρόκειται για ένα θέμα που αφορά τόσο τις νεαρές όσο και τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Η εισηγήτρια της εκδήλωσης, Μαιευτήρας- Χειρουργός- Γυναικολόγος, Αικατερίνη Τάγκου ενημέρωσε το κοινό για τον ιό των κονδυλωμάτων, για τον τρόπο μετάδοσης του αλλά και για τους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης του ιού και  η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τη γιατρό να δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα που της τέθηκαν.lykeioellinidwvn2Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η αντιπρόεδρος της Ένωσης των Καππαδοκικών Σωματείων, Σοφία Κοσμόγλου, εκπρόσωποι της Ομάδας Γυναικών Γιαννιτσών, του Εσπερινού ΕΠΑΛ Γιαννιτσών  καθώς και του Συλλόγου Καρκινοπαθών.lykeioellinidwvn3

Το Λύκειον των Ελληνίδων Γιαννιτσών ως βασικό σκοπό της ίδρυσής του έχει τη διάσωση, τη διατήρηση και τη διάδοση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς και της παράδοσής μας. Στη σφαίρα των ενδιαφερόντων του ιδιαίτερη θέση κατέχει η γυναίκα, ως μάνα, ως εργαζόμενη, ως βασικό κύτταρο της ελληνικής κοινωνίας.

Η πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών ευχαριστούν το κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα τους και δίνουν την υπόσχεση να συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στη γυναίκα, διοργανώνοντας ομιλίες και διαλέξεις, με στόχο τη στήριξη και την ενημέρωση της γυναίκας σε επίκαιρα θέματα.

Με εκτίμηση

το Δ.Σ.

Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Μοιραστείτε με τους φίλους σας
Μοιράσου με τους φίλους σου